Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΒραβεύτηκαν τα καλύτερα περίπτερα της φετινής Philoxenia

Βραβεύτηκαν τα καλύτερα περίπτερα της φετινής Philoxenia

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η απονομή των βραβείων και των επαίνων στις διακριθείσες συμμετοχές εκθετών της 18ης Philoxenia 2002. Η κριτική επιτροπή απένειμε τρία ισότιμα βραβεία στους: Aegean Airlines, Worldspan Service […]

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η απονομή των βραβείων και των επαίνων στις διακριθείσες συμμετοχές εκθετών της 18ης Philoxenia 2002<...>. Η κριτική επιτροπή απένειμε τρία ισότιμα βραβεία στους: Aegean Airlines, Worldspan Service Ltd και Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Δράμας.

Τρεις ισότιμοι έπαινοι απονεμήθηκαν στους: Grecotel S.A. Hotels & Resorts, ANEK A.E. και Σύνδεσμο Δήμων και Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος. Τα ειδικά βραβεία διοργανωτή απονεμήθηκαν στους: Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, Ολυμπιακή Αεροπορία, Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Δήμο Κυθήρων και Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι κ. Ι. Παπακωνσταντίνου, εντεταλμένος σύμβουλος της HELEXPO, Γ. Νικούλης, εκπρόσωπος της Αρχιτεκτονικής Σχολής, Λ. Φραγκίδου, εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε., Θεοδώρα Κανακίδου και Β. Τσώνος, στελέχη της ΗΕLEXPO. Τα κριτήρια επιλογής των βραβείων ήταν η κατασκευαστική τελειότητα του εκθετηρίου χώρου, η λειτουργική και εργονομική του διάταξη, η πρωτοτυπία της παρουσίασης των εκθεμάτων και η αισθητική.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024