Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΕπιτυχημένη η συμμετοχή της NetSemantics στην έκθεση ITB Berlin 2012
Εξωστρεφής στρατηγικός σχεδιασμός από τη NetSemantics

Επιτυχημένη η συμμετοχή της NetSemantics στην έκθεση ITB Berlin 2012

Κατά τη διάρκεια της ITB, τα στελέχη της Netsemantics παρουσίασαν τους επισκέπτες την καινοτομική πλατφόρμα επιχειρησιακού λογισμικού (nsTravel ERP – BackOffice, nsHub XML Consolidation, nsTIS CRM & Booking Engine) που έχει αναπτύξει.

Η NetSemantics ΑΕ, ακολουθώντας τον εξωστρεφή στρατηγικό σχεδιασμό της, συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση ITB Berlin 2012 (7-11 Μαρτίου 2012). Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα στελέχη της Netsemantics είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σε πλήθος επισκεπτών, κυρίως από τη διεθνή τουριστική βιομηχανία, την καινοτομική πλατφόρμα επιχειρησιακού λογισμικού (nsTravel ERP – BackOffice, nsHub XML Consolidation, nsTIS CRM & Booking Engine) που έχει αναπτύξει η εταιρεία και με επιτυχία έχει εγκαταστήσει σε ηχηρά ονόματα της αγοράς του τουρισμού (Incoming – Outgoing Travel Agents, Tour Operators, OTAs, Bus Companies κ.λπ.).

Τα πλέον θετικά σχόλια αποκομίσθηκαν για το επίπεδο της τεχνολογικής και λειτουργικής υποδομής των συστημάτων της εταιρείας.

Η NetSemantics ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό που την τίμησαν με την παρουσία τους στο περίπτερο της έκθεσης και καλεί όλους όσους επιθυμούν εκτενή ενημέρωση, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της εταιρείας στο διαδίκτυο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024