Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςH JYSK παρουσιάζει τις προτάσεις της στην Xenia
Εκθέσεις

H JYSK παρουσιάζει τις προτάσεις της στην Xenia

Η JYSK καλεί όλη την ξενοδοχειακή αγορά να περάσει για ενημέρωση από το περίπτερο της εταιρίας στην Xenia.

Η JYSK, η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων με είδη για το σπίτι από τη Δανία, συμμετείχε και φέτος στην έκθεση Xenia, όπου το τμήμα εταιρικών πελατών (B2B) θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει από κοντά τουριστικές επιχειρήσεις και να τους παρουσιάσει τις προτάσεις της.

H JYSK είναι μία παγκόσμια εταιρεία καταστημάτων λιανικής που προσφέρει εξαιρετικές προσφορές σε είδη ύπνου και είδη σπιτιού.

Ο ιδρυτής της Lars Larsen, άνοιξε το πρώτο κατάστημα JYSK στο Aarhus της Δανίας το 1979. Σήμερα, η εταιρεία διαθέτει ένα δίκτυο από περισσότερα από 3.300 καταστήματα σε 48 χώρες και απασχολεί περισσότερους από 30.000 εργαζόμενους σε όλο τον κόσμο. Το πρώτο κατάστημα JYSK άνοιξε στην Ελλάδα το 2015 ενώ σήμερα το δίκτυο της εταιρείας μετρά 57 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Το τμήμα εταιρικών πελατών B2B ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2021 και ήδη αποτελεί σημαντικό πυλώνα ανάπτυξης καθώς εξυπηρετεί πάνω από 144.000 πελάτες στην Ελλάδα και συμμετέχει στο συνολικό τζίρο της JYSK σε ποσοστό 16.7%.

Ο κ. Θέμης Κάτσης, Β2Β Manager JYSK Ελλάδας αναφέρει σχετικά με τον δεύτερο χρόνο λειτουργίας του τμήματος και τις προοπτικές του: “Το τμήμα μας έχει εδραιώσει πλέον την παρουσία του στην ελληνική αγορά, έχοντας καταφέρει να προσελκύσει ένα σταθερό και διευρυμένο πελατολόγιο που προέρχεται από αρκετούς κλάδους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην τουριστική και όχι μόνο βιομηχανία. Στόχος μας είναι να υλοποιούμε την στρατηγική μας προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες που βασίζονται στις εξαιρετικές προσφορές μας και στη μεγάλη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.”

O κος Κάτσης εξηγεί γιατί μια βόλτα από το περίπτερο της JYSK είναι επιβεβλημένη: “Φέτος, έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον διαφορετικών χώρων, όπου οι επισκέπτες μας θα έχουν την ευκαιρία να εμπνευστούν από τον Σκανδιναβικό σχεδιασμό για να δημιουργήσουν την ιδανική λύση για την επιχείρηση τους με ακόμα μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων. Η ποιότητα και ανθεκτικότητα της συλλογής μας έχει πλέον δοκιμαστεί από χιλιάδες εταιρικούς πελάτες που μας εμπιστεύονται. Σας περιμένουμε για να σχεδιάσουμε μαζί το επόμενο βήμα για την επιχείρηση σας.”

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024