Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΟι Γερμανοί ανακαλύπτουν τη Μύκονο και “εκτός εποχής”
Προορισμός

Οι Γερμανοί ανακαλύπτουν τη Μύκονο και “εκτός εποχής”

Mykonos

Το Reisereporter, με 3,81 εκατ. επισκέψεις κάθε μήνα εστιάζει, στις ταξιδιωτικές τάσεις που επηρεάζουν τις ομάδες-στόχους και σε ασυνήθιστα και δημοφιλή μέρη

Μετά το Euronews, και το γερμανικό διαδικτυακό περιοδικό Reisereporter, με 2,3 εκατ. αναγνώστες κάθε μήνα, συνιστά την επίσκεψη στη Μύκονο από τον Οκτώβριο έως το Μάρτιο.

“Η Μύκονος θεωρείται λατρεία” γράφει και προσθέτει: “Το νησί είναι ένας μοντέρνος προορισμός που επισκέπτεται κόσμος όλο το χρόνο, καθιστώντας δύσκολο να αποφύγετε την πολυκοσμία. Ωστόσο, πολλά εξαρτώνται πραγματικά από τον χρόνο ταξιδιού – και υπάρχουν μήνες που η φασαρία μειώνεται”.

Στη συνέχεια αναφέρεται στους μήνες εκτός αιχμής και τονίζει: “Υπάρχει περισσότερη γαλήνη και ησυχία κατά τους μήνες Μάιο, Ιούνιο ή Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, το κλίμα εξακολουθεί να είναι υπέροχο, η θερμοκρασία του νερού είναι μεταξύ 20 από τα μέσα Μαΐου και 24 βαθμών μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου”.

Το εκτενές αφιέρωμα στο Νησί των Ανέμων επικεντρώνεται στις ήσυχες και μοναχικές γωνιές που αξίζει να εξερευνήσει κάθε επισκέπτες. Ειδική αναφορά γίνεται στους Ανεμόμυλους “που είναι το σήμα κατατεθέν της Μυκόνου”, αλλά συνιστά και το Μύλο Μπόνη, “ένα πέτρινο κτίσμα του 16ου αιώνα, που πήρε το όνομά του από τον τελευταίο ιδιοκτήτη του, τον μυλωνά Γεώργιο Μπόνη. Από τον ανεμόμυλο”, συνεχίζει η περιγραφή “έχετε θέα σε ολόκληρη την πόλη της Μυκόνου και επίσης έχετε υπέροχη θέα στους ανεμόμυλους στη θέση Κάτω Μύλοι. Σε άμεση γειτνίαση βρίσκεται το Αγροτικό Μουσείο της Μυκόνου, ένα είδος υπαίθριου μουσείου όπου όλα περιστρέφονται γύρω από την ιστορική παραγωγή ψωμιού και κρασιού“. Ακολουθούν περιγραφές για τις παραλίες Αγίου Ιωάννη, Αγράρι και Μερχιά, για το γραφικό χωριό του Ορνού, τις τοπικές συνταγές και πολλά άλλα ανεξερεύνητα σημεία του νησιού.

Το Reisereporter έρχεται να συμπληρώσει τις πρόσφατες περιγραφές του Euronews που είχε επίσης συστήσει την εκτός εποχής επίσκεψη στο νησί τονίζοντας: “Κάντε το ταξίδι σας στη Μύκονο πιο βιώσιμο ταξιδεύοντας σε εποχές, όπως το φθινόπωρο και ανταμειφθείτε με μια εμπειρία από την πραγματική, άγρια πλευρά του νησιού”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Φοιτητής στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024