Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΝέο κατάστημα JYSK στις Τζιτζιφιές
Εξοπλισμός

Νέο κατάστημα JYSK στις Τζιτζιφιές

Το νέο κατάστημα JYSK άνοιξε στις Τζιτζιφιές με πωλητικό χώρο 900 τ.μ. Η JYSK έχει τώρα 57 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα και το e-shop JYSK.gr. Σχεδιάζει επέκταση με περισσότερα καταστήματα σε πόλεις της Ελλάδας.

Χθες άνοιξε το νέο κατάστημα JYSK στις Τζιτζιφιές με χώρο πωλήσεων περίπου 900 τετραγωνικά μέτρα. Η JYSK διαθέτει πλέον 57 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στη χώρα μας.

Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της αλλά κα του ηλεκτρονικού της κατααστήματος JYSK.gr ενώ διαθέτει και εξιδεικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της.

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα ή και περισσότερα αν βρεθούν τα κατάλληλα σημεία σε πόλεις της περιφέρειας ή δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν διαθέτουν ήδη κατάστημα.

Το νέο οικονομικό έτος της JYSK ξεκίνησε την 1η Σεπτεμβρίου και ο Sandor Szimeiszter, Country Director JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας είναι αισιόδοξος ότι θα είναι το ίδιο επιτυχημένο όσο και το προηγούμενο. «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί το οικονομικό έτος που ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο έκλεισε με εντυπωσιακά αποτελέσματα καθώς πετύχαμε ανάπτυξη τζίρου 18% και φτάσαμε τα 97.5 εκατ. ευρώ. Επίσης ανοίξαμε δύο νέα καταστήματα και ανακαινίσαμε άλλα εννέα στο νέο store concept 3.0. Όλα αυτά έγιναν χάρη στην καταπληκτική ομάδα της JYSK Ελλάδας και στην αφοσίωση στους στόχους που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια. Στόχος μας πάντα είναι η ικανοποίηση των πελατών μας και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση» δήλωσε ο κύριος Szimeiszter.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

30/11/2023
29/11/2023
28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023