Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςJYSK: Νέο κατάστημα στο Μαρκόπουλο
Εξοπλισμός

JYSK: Νέο κατάστημα στο Μαρκόπουλο

Jysk New Store

Η JYSK επεκτείνει την ελληνική παρουσία της με νέο κατάστημα στο Μαρκόπουλο, αυξάνοντας τον αριθμό των φυσικών της καταστημάτων στα 56, με σχέδια για περαιτέρω επέκταση σε εθνικό επίπεδο.

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου ανοίγει το νέο κατάστημα JYSK στο Μαρκόπουλο. Η JYSK διαθέτει πλέον 56 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και το ηλεκτρονικό κατάστημα ενώ το πλάνο επέκτασής της προβλέπει αρκετά ακόμα νέα καταστήματα στη χώρα μας.

Η JYSK κλείνει με εορταστικό τρόπο το οικονομικό της έτος καθώς την τελευταία του μέρα (31 Αυγούστου) εγκαινιάζει ένα νέο κατάστημα, στο Μαρκόπουλο. Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2015. Στα χρόνια που ακολούθησαν η JYSK προχώρησε σε εντατική ανάπτυξη του δικτύου της που με το νέο κατάστημα στο Μαρκόπουλο θα αριθμεί πλέον 56 φυσικά καταστήματα στη χώρα μας. Παράλληλα λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το ηλεκτρονικό κατάστημα JYSK.gr ενώ η JYSK διαθέτει και εξιδεικευμένο τμήμα Β2Β για τους επαγγελματίες πελάτες της.

Διαβάστε επίσηςΗ JYSK Ελλάδας τιμήθηκε με το βραβείο Greek Business Champions

Η ανάπτυξη του δικτύου της JYSK δεν σταματάει εδώ καθώς το πλάνο της διεθνούς αλυσίδας από τη Δανία με όλα τα είδη για το σπίτι και τον ύπνο προβλέπει ένα πανελλαδικό δίκτυο με πάνω από 70 καταστήματα ή και περισσότερα αν βρεθούν τα κατάλληλα σημεία σε πόλεις της περιφέρειας ή δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης που δεν διαθέτουν ήδη κατάστημα.

Για το νέο οικονομικό έτος που ξεκινάει την 1ηΣεπτεμβρίου η JYSK έχει στο πλάνο της το άνοιγμα νέων καταστημάτων, τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Έως το τέλος του 2023 η JYSK σχεδιάζει να ανοίξει ακόμα δύο καταστήματα, ενισχύοντας περαιτέρω το δίκτυό της. Αυτό είναι ένα ακόμα βήμα προς την στρατηγική απόφαση της JYSK να φέρει το Σκανδιναβικό design σε τιμές προσιτές για όλους ακόμα πιο κοντά στους πελάτες της.

Ταυτόχρονα με το άνοιγμα νέων καταστημάτων η JYSK προχωράει στη ανακαίνιση όλων των καταστημάτων που άνοιξαν πριν το 2018 με βάση το νέο concept που εφαρμόζει παγκοσμίως. Το νέο concept έχει ήδη λανσαριστεί σε πολλά καταστήματα του δικτύου της JYSK με εντυπωσιακά αποτελέσματα ως προς την ανάπτυξη των πωλήσεών τους αλλά και ως προς την ικανοποίηση των πελατών.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στο Μαρκόπουλο
  • Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι πάνω από 900 τετραγωνικά μέτρα.
  • Το κατάστημα βρίσκεται στην Κωνσταντίνου Σωτηρίου και Λεωφόρο Σουνίου.
  • Τα εγκαίνια του καταστήματος θα γίνουν την Πέμπτη 31 Αυγούστου στις 9 το πρωί.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024