Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΗ JYSK Ελλάδας τιμήθηκε με το βραβείο Greek Business Champions
Τουρισμός και επιχειρηματικότητα

Η JYSK Ελλάδας τιμήθηκε με το βραβείο Greek Business Champions

Στη JYSK Ελλάδας απονεμήθηκε το βραβείο στην κατηγορία «Greek Business Champions» που απονέμεται σε επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο πάνω από 10 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονη αύξηση πάνω από 15% στο τζίρο και στα κέρδη προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 (έναντι του 2020).

Τα success stories του ελληνικού επιχειρείν τιμήθηκαν στην Τελετή Απονομής των βραβείων-θεσμός για το ελληνικό επιχειρείν, «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2023», που διοργάνωσε για όγδοη φορά η Direction Business Network.

Στο Golf Privé της Γλυφάδας, παρουσία περισσότερων από 550 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων και εκπροσώπων του ακαδημαϊκού κόσμου, επιβραβεύθηκαν επιχειρήσεις και, φυσικά, οι άνθρωποί τους, που κατορθώνουν να ξεπερνούν κάθε δυσκολία και συνδράμουν σημαντικά τους κλάδους τους και συνολικά την εγχώρια οικονομία, καθώς και να αναπτύσσονται και να κάνουν βήματα προόδου.

Στη JYSK Ελλάδας απονεμήθηκε το βραβείο στην κατηγορία “Greek Business Champions” που απονέμεται σε επιχειρήσεις με ετήσιο τζίρο πάνω από 10 εκατ. ευρώ και ταυτόχρονη αύξηση πάνω από 15% στο τζίρο και στα κέρδη προ φόρων για το οικονομικό έτος 2021 (έναντι του 2020).

Για τη JYSK Ελλάδας το βραβείο παρέλαβε ο Sandor Szimeiszter, Country Director JYSK Ελλάδας, Ουγγαρίας και Αυστρίας που ευχαρίστησε την ελληνική ομάδα της JYSK και δήλωσε ότι «αυτή η αναγνώριση υπογραμμίζει την εξαιρετική συνεισφορά της απίστευτης ομάδας μας και την αφοσίωσή της στην αριστεία. Αυτό το επίτευγμα μας εμπνέει να συνεχίσουμε να παρέχουμε εξαιρετικά προϊόντα και μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία για τους πελάτες μας».

Η JYSK είναι μια διεθνής αλυσίδα καταστημάτων ειδών σπιτιού με σκανδιναβικές ρίζες, η οποία κάνει την ανανέωση του σπιτιού και του κήπου εύκολη για όλους. Με περισσότερα από 3.300 φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα σε 48 χώρες, η JYSK έχει πάντα μία εξαιρετική προσφορά και μία ανταγωνιστική εξυπηρέτηση για τους πελάτες της, ανεξαρτήτως με ποιον τρόπο επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους. Η JYSK άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Ελλάδα το 2015 και διαθέτει σήμερα ένα δίκτυο 54 καταστημάτων στη χώρα μας, ενώ η ανάπτυξη θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Ο όμιλος JYSK δραστηριοποιείται σε 48 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία προσφέρει για τους εταιρικούς της πελάτες λύσεις τόσο σε ξενοδοχεία όσο και και ενοικιαζόμενα καταλύματα. Όπως αναφέρει η ίδια η εταιρεία, τα πλεονεκτήματα JUSK Business to Business είναι:

  • Πάντα εξαιρετικές προσφορές – Ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές
  • Επαγγελματική εξυπηρέτηση – Εξειδικευμένο τμήμα εταιρικών πελατών, παροχή συμβουλών στα καταστήματα
  • Ευελιξία αποστολών
  • Καταστήματα πόλης
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024