Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΚάμπινγκΚαινοτομία: Kινητό όχημα γραφείο και σπίτι για τους νομάδες
Διαμονή και εργασία

Καινοτομία: Kινητό όχημα γραφείο και σπίτι για τους νομάδες

Στην έκθεση Caravan Salon Düsseldorf 2023, η Alpine παρουσιάζει το πρώτο όχημα που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός «κινητού γραφείου» και ενός σύγχρονου βαν για κάμπινγκ.

Η Alpine ανακοίνωσε την ανάπτυξη του Cross Cabin ενός οχήματος γραφείου και σπιτιού ιδανικό για τους νομάδες που θέλουν να εξασφαλίσουν διαμονή σε διάφορα μέρη του κόσμου. Το όχημα παρουσιάστηκε στην Caravan Salon Düsseldorf 2023.

Η καμπίνα Alpine Cross Cabin προσφέρει έναν νέο τύπο χώρου κινητικότητας, που διαθέτει τόσο την άνεση ενός παραδοσιακού βαν τροχόσπιτου, αλλά επιτρέπει στους χρήστες έναν βελτιστοποιημένο εργονομικό χώρο για τη διεξαγωγή απομακρυσμένης εργασίας οπουδήποτε θέλουν. Με άλλα λόγια, προσφέρει μια απρόσκοπτη διασταύρωση λειτουργιών για μια ιδανική ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, αυτό που εξηγεί την ονομασία Cross Cabin.

Για την ιδέα του εσωτερικού σχεδιασμού, η Alpine υιοθέτησε την ιαπωνική αισθητική του μινιμαλισμού. Οι επενδύσεις τοίχου δημιουργούνται από ξύλο με μπαμπού επένδυση, διαμορφωμένο σε τέτοιο σχήμα ώστε να είναι κατάλληλο για χρήση πάγκων, ενώ επιτρέπουν μια τακτοποιημένη ανάπτυξη πτυσσόμενων κρεβατιών από τους πάγκους των καθισμάτων, τελευταίας τεχνολογίας, με σύστηματα ηχείων και φώτα LED. Το δάπεδο διαμορφώνεται χρησιμοποιώντας πατάκια ιαπωνικού τύπου Tatami, για να ολοκληρώσει την αίσθηση του μινιμαλισμού και της λειτουργικότητας – ένα σχέδιο που δεν έχει ξανασυναντηθεί σε κανένα βαν ή αυτοκινούμενο όχημα για κάμπινγκ.

Το Alpine Cross Cabin van βασίζεται σε ένα FORD Transit L4 H3 TTS-Diesel 96kW / 131PS, με μήκος 6,7 μέτρα και ύψος 2,90 μέτρα. Η επιφάνεια εργασίας μπορεί να ανοίξει στο κέντρο για να αποκαλύψει μια οθόνη 27 ιντσών και ενσωματωμένο πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους, επιτρέποντας επαγγελματική εργασία κατά τη σύνδεση ενός φορητού υπολογιστή. Το τηλεχειριστήριο εργασίας απαιτεί γρήγορη και σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο μέσω κινητού: το Alpine Cross Cabin διαθέτει δρομολογητή κινητής τηλεφωνίας υψηλής ταχύτητας “Alpine x alphatronics STREAM” 4G / LTE με εξωτερικές κεραίες, επιτρέποντας τέλεια τηλεδιάσκεψη σε ποιότητα HD, ροή βίντεο και βασισμένη στο cloud δουλειά. Η καμπίνα του οχήματος είναι ηχομονωμένη προς τα έξω, για να εξασφαλίζει υψηλής ποιόητητας τηλεδιασκέψεις σε πολυσύχναστα μέρη ή σε δυνατή βροχή. Μια πρωτοποριακή ιδέα φωτισμού LED μετατρέπει το εσωτερικό σε οποιαδήποτε διάθεση επιθυμεί ο χρήστης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024