Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΟλοκληρώθηκαν με επιτυχία οι 13οι Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας
Προορισμοί

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι 13οι Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας

Ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργάνωσαν τους 13ου ποδηλατικούς αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας.

Μεγάλος ο αριθμός των επισκεπτών και αγωνιζομένων οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους, τους 13ους Ποδηλατικούς Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας, στην Άνω Χώρα στην Ορεινή Ναυπακτία, στις 26 και 27 Αυγούστου.

Η Μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλε, στην προσπάθεια ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς της Ορεινής Ναυπακτίας, σε συνδιοργανώσει με τον Δήμο Ναυπακτίας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προσκάλεσαν τους φίλους της ποδηλασίας, σε έναν καθιερωμένο και καταξιωμένο αγώνα, σε μια πανέμορφη τοποθεσία.

Στόχος της διοργάνωσης η ανάδειξη της περιοχής της Ορεινής Ναυπακτίας ως ιδανικός τόπος εναλλακτικού τουρισμού. Ο καιρός καλός, οι θερμοκρασίες εξαιρετικές, βοήθησαν τους αγωνιζόμενους να απολαύσουν υπέροχες ποδηλατικές διαδρομές δρόμου και ορεινής ποδηλασίας και τους επισκέπτες να γνωρίσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής και την φιλοξενία των κατοίκων.

Το Σάββατο το απόγευμα υλοποιήθηκε ο αγώνας ποδηλασίας δρόμου στο ασφάλτινο κομμάτι των 35 χιλμ. από Άνω Χώρα, Ελατού, Τερψιθέα, Μακριά Ράχη. Ο μεγάλος νικητής της γενικής κατάταξης (General) είναι ο Λυριντζής Φίλιππος από τον ΣΠΟΚ ΕΥΚΛΗΣ Καλαμάτας με χρόνο 01:29:34.66

Την Κυριακή το πρωί υλοποιήθηκαν οι αγώνες Ορεινής Ποδηλασίας 40 χιλμ. και 26 χιλμ. καθώς και η κατηγορία ηλεκτρικών ποδηλάτων στα 40 χιλ. Νικητής της γενικής κατάταξης (General) στα 26 χιλ είναι ο Ανδρεόπουλος Νίκος Της Andreopoulos coatsing με χρόνο 01:26:45.03 , στα 40 χιλ. νικητής της γενικής κατάταξης (General) ο Μπαλάφας Ηρακλής από τον ΚΡΟΝΟ ΝΙΚΑΙΑΣ και πρώτος στα ηλεκτρικά ποδήλατα ο Δάντος Γιώργος από ΑΕ Μυκόνου με χρόνο 01:32:33.53.

Υπέροχες διαδρομές μέσα στο δάσος, με νέα μονοπάτια, ξεπέρασαν τις προσδοκίες των αγωνιζομένων. Το ποδηλατικό διήμερο έκλεισε με τις απονομές των αγώνων ορεινής ποδηλασίας στην κεντρική πλατεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/11/2023
27/11/2023
24/11/2023
23/11/2023
22/11/2023
21/11/2023