Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΜε επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 2οι αγώνες ορεινού τρεξίματος Ορεινής Ναυπακτίας
Αθλητικός τουρισμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 2οι αγώνες ορεινού τρεξίματος Ορεινής Ναυπακτίας

Τους αγώνες τίμησαν με τη συμμετοχή και τη παρουσία τους αθλητές του τρεξίματος άνδρες – γυναίκες και έφηβοι απ’όλη την Ελλάδα, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη διοργάνωση, αλλά και θέλοντας να γνωρίσουν την περιοχή.

Με επιτυχία και συμμετοχές που ξεπέρασαν τις προσδοκίες της διοργάνωσης, υλοποιήθηκαν οι 2οι Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος, semi trail 24χλμ., 13χλμ. και 7χλμ., την Κυριακή  28 Αυγούστου στην Άνω Χώρα Ορεινής Ναυπακτίας.

Συνδιοργανωτές η περιβαλλοντική οργάνωση Πράσινο+Μπλέ, ο Δήμος Ναυπακτίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε μια ακόμα προσπάθεια ανάδειξης και προβολής της Ναυπακτίας, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των αγωνιζομένων και των επισκεπτών.

Τους αγώνες τίμησαν με τη συμμετοχή και τη παρουσία τους αθλητές του τρεξίματος άνδρες – γυναίκες και έφηβοι απ’όλη την Ελλάδα, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στη διοργάνωση, αλλά και θέλοντας να γνωρίσουν την περιοχή.

Τις βραβεύσεις των νικητών, στους αγώνες semi trail 24 χλμ. και 13 χλμ., έκαναν, ο πρόεδρος της Κοινότητας Άνω Χώρας κ. Θανάσης Ρέππας, ο εκπρόσωπος του Δασαρχείου Ναυπακτίας κ. Φώτης Μίχος και εκπρόσωποι των χορηγών αγώνων.

Η δράση υποστηρίχθηκε από εταιρείες χορηγούς και προϊόντα (σειρά προϊόντων Arla Protein και το βούτυρο LURPAK της ARLA Foods, Όλυμπος Χαλβάς της Παπαγιάννης ΑΕΒΕ, Νέα Οδός διαχειριστής της Ιόνιας οδού, Σκλαβενίτης Super Markets, Wet Hankies αντιμικροβιακά μαντηλάκια της MEGA, συμπληρώματα διατροφής Up Cycle – fit and shape stors, το brand Blackmile, την Europ Assistance στη παροχή βοήθειας και ασφαλιστικών υπηρεσιών, Advance Travel Δυτικής Ελλάδας, evlogia αληθινή γεύση Ελλάδας και Dole κορυφαίες μπανάνες ποιότητας, τα προϊόντα της HENKEL SYOSS REPAIR & GLISS σειρά περιποίησης μαλλιών, κρέμα γενικού καθαρισμού ΒΙΟΝΟL της ROLCO), ενώ συμμετείχαν ενεργά το Κέντρο Υγείας Άνω Χώρας, το Δασαρχείο, η Τροχαία, η Πυροσβεστική Ναυπάκτου, η ομάδα διάσωσης Μεσολογγίου ΕΟΕΔ, καθώς και η τοπική κοινότητα Άνω Χώρας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στους αγωνιζόμενους και επισκέπτες, οι οποίοι τίμησαν ιδιαίτερα την εκδήλωση με την παρουσία τους και οι διοργανωτές τους περιμένουν και τον επόμενο χρόνο, ανανεώνοντας το ραντεβού για τις 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024