Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΤουριστικών Επιχειρήσεων & ΞενοδοχείωνOλοκληρώθηκε η εξαγορά της Singular Retail Business από τη Delta Singular

Oλοκληρώθηκε η εξαγορά της Singular Retail Business από τη Delta Singular

Η Delta Singular ΑΕ εξαγόρασε το υπόλοιπο 30% των μετοχών της θυγατρικής της εταιρίας Singular Retail Business ΑΕ (πρώην International Soft ΑΕ), στην οποία κατείχε από τα τέλη του 2000 […]

Η Delta Singular ΑΕ εξαγόρασε το υπόλοιπο 30% των μετοχών της θυγατρικής της εταιρίας Singular Retail Business ΑΕ<...> (πρώην International Soft ΑΕ), στην οποία κατείχε από τα τέλη του 2000 ποσοστό 70%.

Η Singular Retail Business ΑΕ, η οποία είναι εταιρία παραγωγής και διάθεσης τυποποιημένου λογισμικού αποκλειστικά για τον κλάδο του Λιανεμπορίου (Retail), είχε δυναμική ανάπτυξη επί σειρά ετών. Θεωρείται στρατηγικής σημασίας για την Delta Singular εφόσον λόγω των προϊόντων και των πελατών στους οποίους απευθύνεται, δημιουργούνται ισχυρές συνέργιες με τις υπόλοιπες θυγατρικές εταιρίες του Ομίλου που παράγουν και διαθέτουν οριζόντιο και κάθετο επιχειρηματικό λογισμικό, όπως επίσης και λόγω των σημαντικών εξαγωγικών προοπτικών που διαθέτει.

Με την απόκτηση του πλήρους ελέγχου της Singular Retail Business από την Delta Singular εκτιμάται ότι θα επιταχυνθεί σημαντικά ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρίας αυτής, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Το βασικό προϊόν της εταιρίας είναι το Singular Retail System, το πελατολόγιο του οποίου περιλαμβάνει ήδη ένα μεγάλο αριθμό πολύ σημαντικών Ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024