Τελευταία νέα
ΑρχικήΟδικές ΜεταφορέςΟδικός ΤουρισμόςΕλλάδα – Γερμανία οδικώς και με ασφάλεια

Ελλάδα – Γερμανία οδικώς και με ασφάλεια

Την Δευτέρα το πρωί θα ξεκινήσει αντιπροσωπεία με ιθύνοντες του τουρισμού από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, που με χρήση του οδικού άξονα 10 μέσω της πρώην Γιουγκοσλαβίας…

Την Δευτέρα το πρωί θα ξεκινήσει αντιπροσωπεία με ιθύνοντες του τουρισμού από τον Λευκό Πύργο της Θεσσαλονίκης, που με<...> χρήση του οδικού άξονα 10 μέσω της πρώην Γιουγκοσλαβίας, της Ουγγαρίας, και της Αυστρίας, θα βρεθούν το βράδυ της Τετάρτης στο Μόναχο της Γερμανίας. Ο υπουργός Ανάπτυξης Aκης Τσοχατζόπουλος θα χαιρετίσει την αποστολή.

Στο οδοιπορικό θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του ΕΟΤ Γιάννης Πατέλλης, οι νομάρχες Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, Φλώρινας Γιάννης Στρατάκης, εκπρόσωποι των νομαρχιών Πέλλας, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Σερρών, Καβάλας, Ξάνθης, Μαγνησίας, των Δήμων Πολυγύρου, Αξιού, Aργους Ορεστιακού, ΤΕΔΚ Πιερίας και Χαλκιδικής, Εμπορικών Συλλόγων, Εργατικού Κέντρου Φλώρινας, ο πρόεδρος της HATTA Γιάννης Ευαγγέλου, ο αντιπρόεδρος του ΞΕΕ, Βασίλης Πλεύρης, η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, Χαλκιδικής, Κάβάλας και άλλοι.

Σκοπός του οδοιπορικού είναι η ανάδειξη του οδικού άξονα 10, η πιστοποίηση της ασφάλειας του και η θύμηση προς κάθε Ευρωπαίο πολίτη, πως είναι ανοικτός, και διελεύσιμος ο δρόμος των Βαλκανίων, ο οποίος στα 1000 χιλιόμετρα του παντρεύει θρησκείες, πολιτισμούς, ήθη, έθιμα, και συμπεριφορές. Οι επίσημοι που θα συμμετέχουν θα συναντηθούν με τις αρχές, τους αρμόδιους φορείς και θα συμμετέχουν σε μουσικοχορευτικά γεγονότα στις πόλεις που θα περάσουν, οι οποίες είναι: Σκόπια, Νις, Βελιγράδι, Βουδαπέστη, Βιέννη και Μόναχο – στην πλατεία Karlsplatz στην Όπερα – όπου θα ολοκληρώσει τη διαδρομή του.

Η εκδήλωση αυτή θα συμβάλει στην προσέλευση τουριστών από την Κεντρική, κυρίως, Ευρώπη προς όφελος του τουρισμού, της ανάπτυξης και της εθνικής μας οικονομίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024