Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΑναφορές για πώληση θυγατρικών εταιριών του Thomas Cook

Αναφορές για πώληση θυγατρικών εταιριών του Thomas Cook

Την πώληση ορισμένων θυγατρικών του εταιριών φαίνεται να εξετάζει ο γερμανός tour operator `Thomas Cook`, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις επιχειρήσεις Club 18-30, Neilson, Style Holidays και Sunworld […]

Την πώληση ορισμένων θυγατρικών του εταιριών φαίνεται να εξετάζει ο γερμανός tour operator `Thomas Cook`, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα.<...>Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις επιχειρήσεις Club 18-30, Neilson, Style Holidays και Sunworld στην Ιρλανδία.

Η αξία των επιχειρήσεων αυτών υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 30 εκατ. λίρες, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας `Sunday Times`, στο οποίο αναφέρεται ότι την πώληση θα αναλάβει η εταιρία συμβούλων `Ernst & Young`.

Εκπρόσωπος του Thomas Cook αρνήθηκε να σχολιάσει οποιαδήποτε φήμη της αγοράς, αλλά επιβεβαίωσε το γεγονός ότι “η εταιρία `Ernst & Young` συμμετείχε σε συζητήσεις για τον στρατηγικό επανασχεδιασμό των επιχειρήσεων του Thomas Cook στη Βρετανία και την Ιρλανδία”.

Η εταιρία απασχολεί περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους και πέρα από τα 600 ταξιδιωτικά γραφεία που διαθέτει, κατέχει ακόμη τα brands `Thomas Cook`, `JMC` και `Thomas Cook Signature`.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024