Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΔιακοπές τύπου all-inclusive προωθεί ο Thomas Cook

Διακοπές τύπου all-inclusive προωθεί ο Thomas Cook

Το γερμανικό ταξιδιωτικό γραφείο Thomas Cook προωθεί τις διακοπές τύπου `all-inclusive` για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο του 2005, ενώ επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όσον αφορά […]

Το γερμανικό ταξιδιωτικό γραφείο Thomas Cook προωθεί τις διακοπές τύπου `all-inclusive` για την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο του<...> 2005, ενώ επεκτείνει τις δραστηριότητες του στην Ισπανία και την Πορτογαλία, όσον αφορά στα ταξίδια μακρινών αποστάσεων.

Έτσι, ο γερμανικός όμιλος έχει ήδη προσθέσει στο δυναμικό του ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις τύπου `all-inclusive` στην Τουρκία και την Ελλάδα, περισσότερα `club hotels` στην Ιταλία και αρκετά νέα οικογενειακά ξενοδοχεία στις περιοχές της Μεσογείου, της Μαύρης και της Ερυθράς θάλασσας.

Επίσης, στη νέα του μπροσούρα έχουν συμπεριληφθεί προορισμοί, όπως αυτοί της Ισλανδίας, Νορβηγίας, Σουηδίας, Φιλανδίας, Εσθονίας, Λετονίας και της Λιθουανίας. Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι ο Thomas Cook προωθεί τη διανομή, όχι μόνο έντυπων, αλλά και ηλεκτρονικών μπροσούρων για το 2005, καθώς και μπροσούρες σε μορφή CD – ROM.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024