Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ TUI χορηγός του ταξιδιού για το Σύλλογο «Το Εργαστήρι»

Η TUI χορηγός του ταξιδιού για το Σύλλογο «Το Εργαστήρι»

Ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρίες «Το Εργαστήρι», πραγματοποίησε την 5ήμερη εκδρομή των μελών του με την φροντίδα και την χορηγία της TUI Hellas. Οι νέοι απόλαυσαν […]

Ο Σύλλογος γονέων, κηδεμόνων και φίλων ατόμων με αναπηρίες «Το Εργαστήρι», πραγματοποίησε την 5ήμερη εκδρομή των μελών του με την φροντίδα και την χορηγία της TUI Hellas. Οι νέοι απόλαυσαν τις διακοπές τους<...>στο ξενοδοχείο COSMOS στο Πόρτο Χέλι, το οποίο με ιδιαίτερη θέρμη τους υποδέχτηκε στους χώρους του και φρόντισε για την άνετη διαμονή τους.

Ο Σύλλογος «Το Εργαστήρι» ιδρύθηκε από γονείς των παιδιών με νοητική στέρηση για να καλύψει τις ανάγκες τους όταν στην ηλικία των 18 ετών αποφοιτούσαν από ειδικά σχολεία και παρέμεναν στο σπίτι, αφού δεν υπήρχε η κατάλληλη δομή για τη συνέχιση της απασχόλησης τους. Σήμερα απασχολούνται στο Εργαστήρι 100 νέοι άνθρωποι σε 8 τμήματα, μεταξύ των οποίων τμήμα ζαχαροπλαστικής, χειροτεχνίας, κεραμικής, υφαντικής και ταπητουργίας κ.α., παίρνουν μέρος σε εκδηλώσεις, σε αθλητικές δραστηριότητες και οργανώνουν το καθιερωμένο πλέον «πανηγύρι της αγάπης», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην πλατεία Κοτζιά. Οι νέοι υποστηρίζονται από το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό ενώ κάποια διαμένουν μέσα στην κατοικία υποστηριζόμενης διαβίωσης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Hellas, κύριος Παπαθανάσης Νίκος, δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιτυχή έκβαση του ταξιδιού των μελών από «Το Εργαστήρι». Η εταιρία θα συνεχίσει τις ενέργειες υποστήριξης σε Συλλόγους και Ιδρύματα, που χρειάζονται την βοήθεια της στον τομέα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών στον οποίο η TUI είναι πρωτοπόρος, αλλά και γενικότερα να αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία.

«Εκ μέρος των νέων και των γονιών του Εργαστηρίου, ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία TUI Hellas που μας έδωσε τη δυνατότητα 5ήμερων διακοπών στο ξενοδοχείο COSMOS στο Πόρτο Χέλι. Η εκδρομή αυτή κρίνεται πολύ σημαντική για τους νέους μας, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να την πραγματοποιήσουν για οικονομικούς λόγους» δήλωσε με τη σειρά της η πρόεδρος του Συλλόγου κυρία Μαρία Τουρκοχωρίτη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024