Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΗ συμφωνία έκλεισε: TUI – Ryanair προσφέρουν απο κοινού επιπλέον 1 εκατ. πτήσεις από το Ην. Βασίλειο
Tour Operators

Η συμφωνία έκλεισε: TUI – Ryanair προσφέρουν απο κοινού επιπλέον 1 εκατ. πτήσεις από το Ην. Βασίλειο

TUI

Όλες οι πτήσεις της Ryanair μπορεί να κλειστούν απευθείας μέσω TUI -Πάνω από ένα εκατομμύριο επιπλέον πτήσεις ετησίως.

Η Ryanair ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την TUI, η οποία θα μπορεί πλέον να προσφέρει πτήσεις, θέσεις και μεταφορά αποσκευών της Ryanair στους πελάτες της, ως μέρος των πακέτων διακοπών της, υπό την προϋπόθεση ότι δε θα υπάρχουν υπερχρεώσεις  στους πελάτες για τα προϊόντα της Ryanair. Η συμφωνία θα εγγυάται επίσης στους πελάτες της TUI ότι τα σωστά στοιχεία επικοινωνίας και πληρωμής παρέχονται στη Ryanair, διασφαλίζοντας ότι έχουν άμεση πρόσβαση στον λογαριασμό τους “myRyanair” και λαμβάνουν σημαντικές πληροφορίες πτήσεων απευθείας στο email τους.

Η TUI είναι ο τρίτος εγκεκριμένος συνεργάτης OTA της Ryanair, μαζί με τη loveholidays και τη Kiwi.

Οι νέες πτήσεις συμπληρώνουν το ήδη εκτεταμένο και αυξανόμενο φάσμα των πτήσεων της TUI, καθώς και τις υπάρχουσες συνδέσεις με συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες. Υπάρχουν νέες δυνατότητες, ειδικά για προορισμούς που δεν είναι ακόμη απρόσκοπτα συνδεδεμένοι. Αυτό σημαίνει ότι η TUI θα παρέχει μελλοντικά σε μεμονωμένους ταξιδιώτες ακόμα πιο ελκυστικές επιλογές για διακοπές στην πόλη και σύντομα ταξίδια. Επιπλέον, οι πρόσθετες πτήσεις μπορούν επίσης να ενσωματωθούν σε οργανωμένες εκδρομές – κατά την κράτηση σε ταξιδιωτικά γραφεία και online. Με αυτήν τη συνεργασία, η TUI επεκτείνει σημαντικά την ποικιλία και τη συχνότητα των πτήσεών της, ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι ταξιδιώτες θα επωφεληθούν από ακόμη περισσότερους προορισμούς και μεγαλύτερη ευελιξία, με εκατομμύρια νέες συνδυαστικές επιλογές.

Η συνεργασία με τη Ryanair θα είναι ιδιαίτερα επωφελής για τη μάρκα First Choice, η οποία επανακυκλοφόρησε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο Σεπτέμβριο. Ο πρόσθετος όγκος και η ευελιξία των πτήσεων θα την καταστήσουν σημαντικά πιο ελκυστική για τη νεότερη γενιά ταξιδιωτών. Η πρόταση της First Choice προσφέρει μια σειρά από ταξίδια σε θέρετρα 5 αστέρων, ξενοδοχεία, ξενώνες, αεροπορικές εταιρείες premium και χαμηλού κόστους, καθώς και ενδιαφέρουσες και μοναδικές εμπειρίες.

Ο Dara Brady της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αυτήν τη συνεργασία με την TUI, η οποία θα επιτρέψει στους πελάτες της TUI να κάνουν κράτηση για πτήσεις, θέσεις και αποσκευές της Ryanair ως μέρος του πακέτου διακοπών τους, με την εγγύηση ότι θα έχουν πλήρη διαφάνεια τιμών για τα προϊόντα της Ryanair. Ακόμη ότι θα λάβουν οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με την πτήση τους απευθείας από τη Ryanair, καθώς επίσης και άμεση πρόσβαση στην κράτησή τους μέσω του λογαριασμού τους myRyanair. Αυτή η συμφωνία διαχωρίζει την TUI από τους ‘πειρατές’ OTAs που εξακολουθούν να εξαπατούν τους καταναλωτές με παράνομο ‘screenscraping’ στον ιστότοπο της Ryanair και παραπλανητικές πωλήσεις πτήσεών μας, με τρομερές κρυφές προσαυξήσεις και υπερχρεώσεις”.

“Η νέα συμφωνία ακολουθεί τη στρατηγική του Ομίλου για μεγαλύτερη ψηφιοποίηση των επιχειρηματικών τμημάτων. Η συνεργασία με τη Ryanair θα επεκτείνει τώρα περαιτέρω τη γκάμα των δυναμικών πακέτων διακοπών TUI και ταυτόχρονα θα επιτύχει ένα ακόμη ορόσημο για την ψηφιοποίηση. Επιπλέον, η συνεργασία συμβάλλει στη στρατηγική ανάπτυξής μας – στόχος είναι να επιτύχουμε πρόσθετη ανάπτυξη μέσω περισσότερων προϊόντων και νέων επισκεπτών”, σχολίασε ο Peter Krüger, Chief Strategy Officer & Chief Executive Officer Holiday Experiences, TUI Group.

Ο David Schelp, διευθύνων σύμβουλος Markets & Airlines, TUI Group, είπε με τη σειρά του: “Περισσότερα ξενοδοχεία, περισσότερες πτήσεις, περισσότερες εκδρομές και δραστηριότητες είτε ταξιδεύετε είστε είστε στο σπίτι… Η συμφωνία που έχουμε καταλήξει τώρα θα δημιουργήσει περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές για τους επισκέπτες μας από ποτέ. Ειδικότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι επισκέπτες μας θα μπορούν να επιλέξουν από μια ακόμη μεγαλύτερη γκάμα πτήσεων στο μέλλον – και επιπλέον σε ένα ισχυρό πρόγραμμα με τις πτήσεις της TUI Airline”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024