Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓιατί η TUI UK αναζητά συνεργασία με low-cost το καλοκαίρι
Tour Operators

Γιατί η TUI UK αναζητά συνεργασία με low-cost το καλοκαίρι

Η Tui UK επικεντρώνεται στην πώληση δυναμικών πακέτων και αναζητά συμφωνίες με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους για ανταγωνιστικότητα και επέκταση στην αγορά.

Η Tui UK επιβεβαίωσε ότι θα προχωρήσει περαιτέρω στη πώληση δυναμικών πακέτων αυτό το καλοκαίρι με αποτέλεσμα να αναζητά συμφωνίες με αεροπορικές εταιρείες χαμηλού κόστους.

Sebastian Ebel

Ο Sebastian Ebel, CEO του Ομίλου TUI

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Tui, Sebastian Ebel, δήλωσε ότι η εταιρία βρίσκεται σε συνομιλίες με διάφορους αερομεταφορείς με σκοπό την άμεση υπογραφή συμβολαίων ακόμα και για αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν έχουμε όλες τις εταιρείες χαμηλού κόστους στην αγορά μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που τα κενά που έχουμε όλα θα καλυφθούν σε εύθετο χρόνο», είπε.

«Είναι ξεκάθαρος στόχος μας να συνδεθούμε απευθείας με τις αεροπορικές εταιρείες, όχι μέσω GDS, και έχουμε πολλά να κάνουμε για να βελτιώσουμε την ανταγωνιστικότητά μας στην απευθείας μετάβαση με τις αεροπορικές εταιρείες».

Ο Ebel είπε ότι η Tui στο Ηνωμένο Βασίλειο εστιάζει περισσότερο στα δυναμικά πακέτα καθώς η αγορά υστερεί σε σχέση με άλλες, όπως η Γερμανία.

«Η Γερμανία ξεκίνησε το 2015, το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε πολύ αργά, δυστυχώς. Ως εκ τούτου, η βελτίωση θα είναι σημαντική και στο Ηνωμένο Βασίλειο», είπε σε δημοσιογράφους.

Τα δυναμικά πακέτα θα διαδραματίσουν βασικό ρόλο καθώς η Tui κινείται για να επιβεβαιωθεί εκ νέου στο Ηνωμένο Βασίλειο και να καλύψει το χάσμα μεταξύ της και της ηγέτη της βρετανικής αγοράς Jet2.com και Jet2holidays.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024