Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΚαμπάνια ΕΤΑΠ Πάφου για το ποδήλατο: “Ας μοιραστούμε τους δρόμους με ασφάλεια”
Κύπρος

Καμπάνια ΕΤΑΠ Πάφου για το ποδήλατο: “Ας μοιραστούμε τους δρόμους με ασφάλεια”

Pafos

Η προσπάθεια αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της ΕΤΑΠ Πάφου για την προώθηση του ποδηλατικού τουρισμού και την ενθάρρυνση της χρήσης του ποδηλάτου ως μιας εναλλακτικής, περιβαλλοντικά φιλικής μορφής μετακίνησης.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής της για την ανάδειξη της Πάφου ως προορισμού φιλικού προς τους ποδηλάτες και την ενίσχυση της ασφάλειας στους δρόμους, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάφου, με τη συνεργασία των ποδηλατικών ομίλων Πάφου και Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ανακοίνωσε την έναρξη της τριετούς εκστρατείας “Ας μοιραστούμε τους δρόμους με ασφάλεια”. Η εν λόγω πρωτοβουλία, που ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2024, επιδιώκει να καλλιεργήσει ένα πνεύμα συνεργασίας και αμοιβαίου σεβασμού μεταξύ ποδηλατών και αυτοκινητιστών, προάγοντας την ασφαλή συνύπαρξή τους στον δρόμο.

Η καμπάνια, που προβάλλεται στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, στοχεύει κυρίως το κοινό της επαρχίας Πάφου, με τη χρήση μικρής διάρκειας σποτάκια αλλά και στατικά banners σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε πλατφόρμες ενημέρωσης,  μέσω ανακοινώσεων, συνεντεύξεων  κ.ά.

Προγραμματίζεται να υλοποιηθεί σε δύο φάσεις: η πρώτη φάση έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2024, ενώ η δεύτερη φάση προγραμματίζεται από τον Σεπτέμβριο έως τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Μέσα από αυτήν την πρωτοβουλία, η Πάφος επιδιώκει να εδραιώσει τη θέση της ως προορισμός που υποστηρίζει και προάγει την ποδηλασία, ενισχύοντας παράλληλα την τουριστική της προσφορά και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024