Τελευταία νέα
ΑρχικήΠροορισμοίH Κρήτη και η Choose Crete στη Στοκχόλμη
Παρουσίαση

H Κρήτη και η Choose Crete στη Στοκχόλμη

Στην Στοκχόλμη βρέθηκαν εκπρόσωποι της Κρήτης για παρουσίαση της περιοχής αλλά και επαγγελματικά ραντεβού.

Η Κρήτη και συγκεκριμένα το project “CHOOSE CRETE”, ήταν η μοναδική παρουσία της Ελλάδας στο «TRAVEL NEWS MARKET», που είναι το μεγαλύτερο γεγονός B2B και Networking στη Σουηδία και που πραγματοποιήθηκε στο Stockholm Waterfront Congress Center στις 09-11-2023.

Πλήθος τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο, είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα σημαντικότερα ονόματα του τουρισμού της Σκανδιναβικής Αγοράς, όπως DMCs, Travel Planners, Tour Operators και Mice Professionals για τις νέες τάσεις και εξελίξεις για το 2024. Η Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπήθηκε από τον κ. Τάσο Διαμαντάκη και τον κ. Μανώλη Βολινάκη.

Ο Δήμος Ρεθύμνου εκπροσωπήθηκε από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Πέπη Μπιρλιράκη. Ο Δήμος Χερσονήσου εκπροσωπήθηκε από την συνεργάτιδά του κ. Μάγδα Κατόπη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παραπάνω είχαν προγραμματισμένα ραντεβού. Η εκδήλωση έκλεισε με Κρητικό κέρασμα που αποτελείτο από Κρητικά εδέσματα και κρασιά, όπου η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024