Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤΑΙΠΕΔ: Υποβολή μίας προσφοράς για την αξιοποίηση του ακινήτου “Σάνη Κασσάνδρας”
Επενδύσεις

ΤΑΙΠΕΔ: Υποβολή μίας προσφοράς για την αξιοποίηση του ακινήτου “Σάνη Κασσάνδρας”

  • Sani

Η διαγωνιστική διαδικασία για την αξιοποίηση του ακινήτου πραγματοποιείται σε μία φάση. Το Οικονομικό Αντάλλαγμα θα καταβληθεί εφάπαξ.

Το ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, παρέλαβε μία (1) προσφορά για την αξιοποίηση του ακινήτου στην περιοχή Σάνη, Δήμου Κασσάνδρας, Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής.

Η προσφορά υποβλήθηκε από την εταιρεία “Σάνη Μονοπρόσωπη Ανώνυμος Εταιρεία Αναπτύξεως και Τουρισμού“.

Η διαδικασία αξιολόγησης της προσφοράς σύμφωνα με τους όρους της από 26.7.2023 Πρόσκλησης Υποβολής Προσφοράς θα εκκινήσει άμεσα. Η οικονομική προσφορά θα αποσφραγιστεί σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Ως Ακίνητο νοείται το γεωτεμάχιο συνολικής επιφάνειας 276.492,70 τ.μ., το οποίο αποτελεί το αυτοτελές, νότιο τμήμα της έκτασης συνολικής επιφάνειας 915.099,72 τ.μ., που βρίσκεται στη θέση “Μετόχι Σταυρονικήτα”, στην περιοχή Σάνη, εκτός των ορίων της Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Κασσάνδρας της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η οποία συνιστά το “Αγρόκτημα Αγροτικού Σωφρονιστικού Καταστήματος Κασσάνδρας“.

Η περιοχή είναι δημοφιλής προορισμός και χαρακτηρίζεται από υψηλού επιπέδου τουριστική ανάπτυξη με ξενοδοχεία 5 αστέρων (Sani Resort δυτικά του ακινήτου, Aegean Melathron Thalasso Spa Hotel, Posidi Holidays Resort & Suites Hotel, Theoplano Imperial Palace Hotel, Potidaia Istion Club κ.λπ.)  και υψηλής ποιότητας παραθεριστικές κατοικίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/12/2023
07/12/2023
06/12/2023
05/12/2023
04/12/2023
01/12/2023