Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤο Radisson Blu Zaffron Resort Santorini ανοίγει στις 18 Απριλίου 2022
Ξενοδοχεία

Το Radisson Blu Zaffron Resort Santorini ανοίγει στις 18 Απριλίου 2022

Το νέο ξενοδοχείο, με 103 δωμάτια, σουίτες και βίλες, στο Καμάρι, σηματοδοτεί την πρώτη επιχειρηματική κίνηση πολυτελούς φιλοξενίας από τον Όμιλο Fais, με έδρα την Αθήνα.

Σε ένα ιδιωτικό, χαλαρό περιβάλλον, πολύ κοντά στο Καμάρι της Σαντορίνης, το Radisson Blu Zaffron Resort σκοπεύει να αποτελέσει μια πολυτελής “όαση” όπου η εξωτική, boho-chic ατμόσφαιρα συνδυάζεται με τη διαχρονικότητα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής.

Το νέο θέρετρο, με 103 δωμάτια, σουίτες και βίλες (από superior room με κρεβάτι king size λεως προεδρική σουίτα με ιδιωτική πισίνα), και όνομα από το σαφράν, που εξακολουθεί να ευδοκιμεί σε μερικά μέρη του νησιού, στοχεύει να αναδείξει τη βιωματική προσφορά της Σαντορίνης.

Το νέο ξενοδοχείο σηματοδοτεί την πρώτη επιχειρηματική κίνηση πολυτελούς φιλοξενίας από τον Όμιλο Fais, με έδρα την Αθήνα και ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων πολυτελείας, μόδας και σπορ, με παγκοσμίου φήμης μάρκες όπως Tod’s, Hogan, Salvatore Ferragamo, Philipp Plein, Princess Yachts, KIKO Milano, Under Armour, Adidas, Puma και Technogym κ.ά.

“Με το Zaffron, στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε τη sui generis προσέγγισή μας στη φιλοξενία με τρόπο που να σέβεται την κληρονομιά του νησιού. Ταυτόχρονα, θέλουμε να εισαγάγουμε μια νέα ιδέα, όπου οι διαμονές των επισκεπτών μας εμπλουτίζονται και αναβαθμίζονται μέσω συνεργασιών διεθνών επωνυμιών και μιας πλούσιας ποικιλίας αποκλειστικών εκδηλώσεων”, λέει ο κ. Μανώλης Παπαδάκης, διευθυντής του Hospitality Division και γενικός διευθυντής του Radisson Blu Zaffron Resort.

Υπεύθυνοι για το concept design και το master plan του Zaffron είναι το ελληνικό αρχιτεκτονικό γραφείο Arc-Set, το οποίο θέλησε να σεβαστεί το τραχύ τοπίο του νησιού, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα χαλαρωτικό και ζεστό καταφύγιο με απαλές υφές. Μετά από δύο χρόνια σχολαστικού σχεδιασμού, τα σχεδιαστικά στοιχεία του ξενοδοχείου επιλέχθηκαν με στόχο να ταιριάζουν στην ακατέργαστη ομορφιά της Σαντορίνης.

Υπό την επίβλεψη της Designteam – Nikos Theodorakopoulos η εσωτερική διακόσμηση δημιουργεί ένα γαλήνιο και χαλαρωτικό περιβάλλον με τη χρήση απτών υλικών και ουδέτερη χρωματική παλέτα, με περιζήτητες επωνυμίες επίπλων και οικιακών ειδών όπως Ethimo και Pols Potten. Οι ξύλινες επιφάνειες συμπληρώνονται από λινά και βαμβακερά υφάσματα, ενώ οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με ασπρόμαυρες φωτογραφίες που αποτυπώνουν τηνομορφιά της Σαντορίνης. Είσοδος χωρίς κλειδί και διάφορες άλλες ανέσεις όπως π.χ. μηχανές καφέ Nespresso και προϊόντα περιποίησης Korres, συμβάλλουν στην αίσθηση μιας αβίαστης πολυτέλειας.

Το στοιχείο του νερού είναι πάντα παρόν, με την εγκατάσταση υδρομασάζ και θερμαινόμενων ιδιωτικών πισινών σχεδόν σε κάθε δωμάτιο, καθώς και με δύο επιβλητικές, κεντρικές θερμαινόμενες πισίνες, 220 τ.μ και 138 τ.μ. αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι το μπαρ της πισίνας θα φιλοξενήσει ειδικές παραστάσεις με διεθνείς καλεσμένους DJs και άλλες εκδηλώσεις.

Εμπειρίες και γαστρονομία
Η Zaffron χρησιμοποιεί τη γαστρονομία, τις διεθνείς συνεργασίες και ένα πλήθος αυθεντικών εμπειριών για να προσφέρει μια μοναδική βασική ιδέα. “Οδηγός” αυτής της προσπάθειας είναι το εστιατόριο “Zeffirino“, το οποίο κουβαλά όλη τη “βαρύτητα” του παγκοσμίου φήμης, ιστορικού αντίστοιχου στη Γένοβα: μια επιχείρηση που διοικείται οικογενειακά για πέντε γενιές (από το 1939). Με φόντο τη θέα της Σαντορίνης, το “Zeffirino” θα προσφέρει στους επισκέπτες μια αυθεντική, ιταλική εμπειρία φαγητού με τη χρήση τοπικών προϊόντων και αγαπημένων συνταγών που δημιουργήθηκαν από την οικογένεια του Zeffirino Belloni -και παράλληλα μια επιμελημένη λίστα κρασιών με τοπικές και ιταλικές ετικέτες.

Στο ευρύχωρο σπα του θέρετρου, οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από περιποιήσεις ευεξίας που αξιοποιούν τις θεραπευτικές ιδιότητες της ελληνικής φύσης. Το σπα χρησιμοποιεί αποκλειστικά προϊόντα περιποίησης δέρματος και ομορφιάς Korres.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024