Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΤο travelplanet24.com έχει πλέον το δικό του travel blog
Το blog του travelplanet24.com δημιουργήθηκε από την ομάδα New Media της εταιρείας

Το travelplanet24.com έχει πλέον το δικό του travel blog

Το blog του travelplanet24.com απευθύνεται κυρίως σε ταξιδιώτες, αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τα ταξίδια.

Το travelplanet24.com εγκαινίασε το Μάρτιο του 2012 το δικό του blog στη διεύθυνση blog.travelplanet24.com, θέλοντας να βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στους επίδοξους ταξιδιώτες.

Το blog του travelplanet24.com δημιουργήθηκε από την ομάδα New Media της εταιρείας με στόχο να αποτελέσει ένα ταξιδιάρικο – και όχι αυστηρά ταξιδιωτικό – blog με αυθεντικό περιεχόμενο και πλούσια θεματολογία γύρω από τα ταξίδια και την τεχνολογία.

Η υπεύθυνη ομάδα θα μοιράζεται με τους επισκέπτες του blog ενδιαφέροντα νέα σχετικά με τον Τουρισμό, θα δοκιμάζει νέες ταξιδιωτικές υπηρεσίες, θα εξερευνεί νέα μέρη και θα παρουσιάζει τις τελευταίες προσφορές για αεροπορικά, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και ξενοδοχεία.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας θα έχουν, επιπλέον, τη δυνατότητα να πάρουν μια μικρή δόση της ζωής στην Travelplanet24 μέσα από άρθρα, φωτογραφίες, βίντεο και ιστορίες καθημερινής “τρέλας”.

Το blog του travelplanet24.com απευθύνεται κυρίως σε ταξιδιώτες, αλλά και σε όλους όσους αγαπούν τα ταξίδια, ενώ παράλληλα έχοντας ως στόχο τη θεώρησή του ως σημείο αναφοράς σε θέματα travel τεχνολογίας, ευελπιστεί να προσελκύσει και το ενδιαφέρον του τεχνολογικού κόσμου.

Οι εκπλήξεις από την Travelplanet24 δεν τελειώνουν εδώ, καθώς η εταιρεία θέλοντας να μοιραστεί με τους ταξιδιώτες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με ενδιαφέροντες προορισμούς, θα φιλοξενεί στην κατηγορία «Ταξιδεύοντας» άρθρα μέσα από τη ματιά του γνωστού Έλληνα travel blogger kitsosmitsos.

Μέσα από το νέο blog του online ταξιδιωτικού γραφείου, οι ταξιδιώτες θα ανταλλάζουν απόψεις, θα “ταξιδεύουν”, ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους πίσω από την εταιρεία – άνθρωποι που αγαπούν τα ταξίδια και επιθυμούν να μοιραστούν την αγάπη τους αυτή με όλους.

Η travelplanet24 είναι ένα διαδικτυακό ταξιδιωτικό γραφείο που προσφέρει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο. Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να κάνει ηλεκτρονικές κρατήσεις 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και τα χαμηλά λειτουργικά έξοδα ως ταξιδιωτικό γραφείο στο Internet, το travelplanet24.com προσφέρει τα προϊόντα του σε ανταγωνιστικές τιμές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024