Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαINTERREG III: Συνεργασία ΚΟΤ και δήμου Ηρακλείου για ανάπτυξη τουρισμού κρουαζιέρας

INTERREG III: Συνεργασία ΚΟΤ και δήμου Ηρακλείου για ανάπτυξη τουρισμού κρουαζιέρας

Συνεργασία μεταξύ των δήμου Ηρακλείου Κρήτης και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού επιτεύχθηκε πριν λίγες μέρες, με στόχο την ανάπτυξη τουρισμούκρουαζιέρας, έπειτα και την έγκριση σχετικής πρότασης του δήμου για την […]

Συνεργασία μεταξύ των δήμου Ηρακλείου Κρήτης και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού επιτεύχθηκε πριν λίγες μέρες, με στόχο την ανάπτυξη τουρισμού<...>κρουαζιέρας, έπειτα και την έγκριση σχετικής πρότασης του δήμου για την εκπόνηση του έργου «Ολοκληρωμένο σχέδιο για την ανάπτυξη και προβολή του τουρισμού κρουαζιέρας στην Κρήτη και την Κύπρο», συνολικού προϋπολογισμού 350 εκατ. ευρώ, στο πλαίσιο του προγράμματος INTERREG III/Ελλάδα – Κύπρος.

Σχετικά ο δήμαρχος Ηρακλείου, κ. Γιάννης Κουράκης, ανέφερε «η εν λόγω συνεργασία του δήμου και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, πρέπει να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες που θα επιτρέψουν την ανάπτυξη και την ενίσχυση μιας αξιόλογης και ιδιαίτερα δυναμικής μορφής εναλλακτικού τουρισμού, του τουρισμού της κρουαζιέρας, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην επίτευξη θετικών οικονομικών και κοινωνικών αποτελεσμάτων για την τοπική κοινωνία».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024