Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΚρουαζιέρες“Απαράδεκτες” οι καταγγελίες κατά τους υπαλλήλους της Louis

“Απαράδεκτες” οι καταγγελίες κατά τους υπαλλήλους της Louis

Την βαθύτατη απογοήτευση τους σχετικά με την αντιμετώπιση των ελληνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τόσο για τον όμιλο Louis, όσο και για τον ίδιο τον κ. Κ. Λοΐζου εξέφρασαν με ανακοίνωση […]

Την βαθύτατη απογοήτευση τους σχετικά με την αντιμετώπιση των ελληνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τόσο για τον όμιλο Louis, όσο και για τον ίδιο τον κ. Κ. Λοΐζου εξέφρασαν με ανακοίνωση τους οι υπάλληλοι του ομίλου, εκφράζοντας<...>παράλληλα τη θλίψη τους για τους δύο Γάλλους αγνοούμενους και για τη βύθιση του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond.

Όπως επισημαίνουν, η πορεία του ομίλου Louis στον τουρισμό είναι διεθνώς γνωστή με 72 χρόνια παρουσίας. Ο όμιλος Louis, με τις δραστηριότητες του, απασχολεί πάνω από 8.000 εργαζόμενους. Συγκεκριμένα, με την έναρξη λειτουργίας της Louis Hellenic Cruises το 2004, αναβίωσε η ελληνική κρουαζιέρα και αποκλειστικά στα γραφεία του Πειραιά απασχολούνται 12ο υπάλληλοι.

Οι εργαζόμενοι θεωρούν “απαράδεκτες” τις καθημερινές “καταγγελίες” για τον όμιλο Louis και προσωπικά για τον πρόεδρο του ομίλου, “με τους συνεχείς αβάσιμους και απράδεκτους ισχυρισμούς που το μόνο που καταφέρνουν είναι να διαστρεβλώνουν διαρκώς την αλήθεια και να δημιουργούν λανθασμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη”.

“Αναρωτιόμαστε” αναφέρουν χαρακτηριστικά “ποιές σκοπιμότητες εξυπηρετούνται με την συντονισμένη επίθεση εναντίον ενός υγιούς ομίλου, ο οποίος συμβάλλει στην ανάπτυξη και προκοπή του τόπου μας και μας εξασφαλίζει εργασία και αξιοπρέπεια”. “Φαίνειται ότι αυτοί, οι οποίοι ασκούν την πολιτική αυτή δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα ελληνικά συμφέροντα στον τομέα του τουρισμού και της ναυτιλίας. Στον βωμό της ακροαματικότητας και της αύξησης κυκλοφορίας των εντύπων τους θυσιάζουν απερίσκεπτα εμάς και τα συμφέροντα του τόπου μας” καταλήγουν.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024