Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈντονο το στοιχείο της νέας τεχνολογίας στο ανανεωμένο “Μένουμε Ελλάδα”
Νέος Κύκλος Εκπομπών

Έντονο το στοιχείο της νέας τεχνολογίας στο ανανεωμένο “Μένουμε Ελλάδα”

Φρέσκο, με νέες ιδέες, καινούργιες θεματικές ενότητες και πάντα με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας, το “Μένουμε Ελλάδα” επιστρέφει στη συχνότητα της ΝΕΤ. Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή έρχεται και πάλι […]

Φρέσκο, με νέες ιδέες, καινούργιες θεματικές ενότητες και πάντα με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας, το “Μένουμε Ελλάδα” επιστρέφει στη συχνότητα της ΝΕΤ<...>.

Η αγαπημένη ταξιδιωτική εκπομπή έρχεται και πάλι για να ενημερώσει, να παρουσιάσει τις ομορφιές της πατρίδας μας, να προβάλει γνωστούς και άγνωστους προορισμούς και να προσκαλέσει τον τηλεθεατή σε ένα τηλεοπτικό ταξίδι σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Με τη χρήση νέων τεχνολογιών (ζωντανή μετάδοση εικόνας μέσω Internet και κινητών 3G από διάφορα μέρη της Ελλάδας) και με τη βοήθεια τρισδιάστατων δορυφορικών χαρτών, ο Γιώργος Αμυράς, η Ρένια Τσιτσιμπίκου και όλη η δημιουργική ομάδα της εκπομπής, μεταδίδει εικόνες και ανά πάσα στιγμή δίνει ακριβείς πληροφορίες για τον εκάστοτε προορισμό. Οι ρεπόρτερ της εκπομπής «οργώνουν» τη χώρα, από άκρη σε άκρη και ανακαλύπτουν τις ιδιαίτερες και γραφικές γωνιές κάθε τόπου. Οι τοπικοί θρύλοι ζωντανεύουν μέσα από τις αφηγήσεις των ντόπιων, ενώ οι εμπεριστατωμένες θέσεις των ειδικών της τουριστικής αγοράς, δίνουν στον τηλεθεατή τη δυνατότητα για πολύπλευρη ενημέρωση.

Και φέτος το “Μένουμε Ελλάδα” εστιάζει σε όλες τις μορφές τουρισμού, από τον πολιτιστικό, τον αθλητικό, τον θαλάσσιο, έως τον προσκυνηματικό, τον γαστρονομικό, τον οινικό κτλ. Παράλληλα, θα δοθεί έμφαση στην τουριστική αγορά, στους επαγγελματίες του χώρου, στον επαγγελματικό προσανατολισμό, στο διεθνή ανταγωνισμό, ενώ για πρώτη φορά το … «τουριστικό γραφείο» της εκπομπής θα προτείνει στους τηλεθεατές οικονομικές και προσιτές εξορμήσεις για όλους!

Τοπικοί φορείς, ομάδες, εκπρόσωποι συλλόγων και εθελοντικών οργανώσεων, επώνυμοι άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, θα συμμετέχουν με τον δικό τους τρόπο στην εκπομπή, ενώ άρωμα Ελλάδας θα δίνουν τα γαστριμαργικά προϊόντα κάθε τόπου.

Ένα ακόμα βασικό στοιχείο της ανανεωμένης εκπομπής, είναι η συμμετοχή των τηλεθεατών μέσω facebook, twitter και της ιστοσελίδας της εκπομπής, που συμπληρώνουν τη διαδραστική σχέση και επικοινωνία που γινόταν όλα αυτά τα χρόνια μέσω sms.

Οι τηλεφωνικοί διαγωνισμοί και οι καθημερινές κληρώσεις δώρων και ταξιδιών θα κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το τηλεοπτικό ταξίδι με την εκπομπή.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024