Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςH Royal Caribbean ξεκινά δρομολόγια στην Κούβα
Κρουαζιέρα

H Royal Caribbean ξεκινά δρομολόγια στην Κούβα

Το 'Empress of the Seas' θα έχει λιμάνι αναχώρησης την Tampa της Florida για τα θερινά δρομολόγια του 2017- το πρώτο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρίας από αυτόν τον προορισμό – προσφέροντας μια σειρά δρομολογίων 4 ή 5 νυχτών που θα συμπεριλαμβάνουν προορισμούς στην Κούβα.

Η Royal Caribbean International δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να γνωρίσουν τη μουσική σάλσα, τα μοχίτο και τις ιστορικές γειτονιές της Αβάνας. Το πρόσφατα ανακαινισμένο “Empress of the Seas” γράφει ιστορία με το πρώτο του ταξίδι στην Κούβα διάρκειας 5 νυχτών το οποίο θα αναχωρήσει από το Μαϊάμι στις 19 Απριλίου 2017. Η επόμενη αναχώρηση θα είναι από την Τάμπα προσφέροντας δύο δρομολόγια προς την Αβάνα στις 30 Απριλίου (7 νύχτες) και στις 20 Μαΐου (5 νύχτες).Τα δρομολόγια αυτά του Empress of the Seas είναι τώρα διαθέσιμα προς πώληση.

Το “Empress of the Seas” θα έχει λιμάνι αναχώρησης την Tampa για τα θερινά δρομολόγια του 2017- το πρώτο θερινό πρόγραμμα δρομολογίων της εταιρίας από αυτόν τον προορισμό – προσφέροντας μια σειρά δρομολογίων 4 ή 5 νυχτών που θα συμπεριλαμβάνουν προορισμούς στην Κούβα. Το μεγαλύτερο πλοίο προς Κούβα από τις ΗΠΑ, το “Empress of the Seas” δίνει στους επιβάτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα διαχρονικά αξιοθέατα, τους ήχους και τον πολιτισμό της χώρας αυτής. Λεπτομέρειες για τα θερινά δρομολόγια θα ανακοινωθούν αργότερα.

Η Royal Caribbean International είναι η πιο συναρπαστική εταιρία κρουαζιέρας στον κόσμο, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε την ευκαιρία σε όσους αναζητούν τον πολιτισμό να γνωρίσουν την Κούβα. Δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εταιρία να βοηθήσει τους λάτρεις της περιπέτειας να εξερευνήσουν τον πλούσιο σε πολιτισμό και ιστορία αυτόν τόπο, καθώς είμαστε οι αδιαμφισβήτητοι πρωτοπόροι στην κρουαζιέρα”, δήλωσε ο Michael Bayley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International.

Οι επιβάτες του Empress of the Seas που επισκέπτονται την Κούβα μπορούν να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να μυήσουν τους επισκέπτες στη φυσική ομορφιά της Κούβας, την αρχιτεκτονική, την τοπική κουζίνα, τη μουσική και την τέχνη της. Όλες οι κρουαζιέρες θα ακολουθούν τους ισχύοντες κανονισμούς που αφορούν τις μετακινήσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Κούβα.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στην Κούβα, οι επισκέπτες θα εξερευνήσουν την Παλιά Αβάνα – ένα Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO – κάποιες από τις πιο φημισμένες πλατείες της πόλης, ιστορικές γειτονιές, την τοπική αγορά με χειροποίητα είδη, το μουσείο για ρούμι όπως και την κατοικία του E. Hemingway και τα αγαπημένα του στέκια. Τοπικοί ειδήμονες θα βοηθήσουν τους επισκέπτες να εντρυφήσουν στην ιστορία, τον πολιτισμό και να γνωρίσουν τους ανθρώπους της Κούβας. Οι συναντήσεις αυτές θα τους δώσουν τη μοναδική ευκαιρία να καταλάβουν γιατί η χώρα αυτή αποτελεί το διαμάντι της Καραϊβικής.

Οι αυθεντικές αυτές εμπειρίες δε σταματούν στην ξηρά. Η όλο ζωντάνια αυτή κουλτούρα θα επεκταθεί και στο κρουαζιερόπλοιο, από τα cortaditos και τα cafe con leche στο Royal Cafe και τη μουσική σάλσα, οι επισκέπτες θα έχουν μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων σχεδιασμένες να φέρουν πάνω στο “Empress of the Seas” το πνεύμα του νησιού για όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Το ανακαινισμένο αυτό κρουαζιερόπλοιο θα φέρει κοντά την ιδιαίτερη αισθητική της Κούβας με τις μοναδικές ανέσεις, όπως ο εντυπωσιακός τοίχος αναρρίχησης για όσους αναζητούν στιγμές αδρεναλίνης, νέες πισίνες και τζακούζι που συμπεριλαμβάνει αίθουσα σολάριουμ μόνο για ενήλικες, σπα αναζωογόνησης με μεγάλη ποικιλία θεραπειών, και ένα δωρεάν Adventure Ocean πρόγραμμα για νέους. Το κρουαζιερόπλοιο θα προσφέρει επίσης μια μεγάλη ποικιλία σε επιλογές γεύματος όπως το Windjammer Cafe με την ανέμελη ατμόσφαιρα, τo ιδανικό για οικογένειες Ben and Jerry’s Scoop Shop, καθώς και το steakhouse Chops για εκλεπτυσμένα γεύματα με την υπογραφή της Royal Carribbean.

Το θερινό πρόγραμμα του Empress of the Seas παρέχει στους επιβάτες μοναδικές ευκαιρίες να ζήσουν την εμπειρία της Royal Caribbean ξεκινώντας από την Τάμπα. Άλλα δύο κρουαζιερόπλοια της Royal Caribbean, το “Rhapsody of the Seas” και το “Brilliance of the Seas” θα προσφέρουν δρομολόγια στην Καραϊβική κατά τη χειμερινή περίοδο.

Με έτος ιδρύσεως το 1962, ο Ταξιδιωτικός Οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services είναι ο αντιπρόσωπος της Royal Caribbean Cruises στην Ελλάδα.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023