Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachting20-24 Σεπτεμβρίου το πλωτό σαλόνι πολυτελών σκαφών αναψυχής στην Eλλάδα
Exclusive Yachting 2007

20-24 Σεπτεμβρίου το πλωτό σαλόνι πολυτελών σκαφών αναψυχής στην Eλλάδα

Μοντέρνα σχεδίαση ή κλασσική γραμμή, ξύλινες ή πολυεστερικές επιφάνειες, εντυπωσιακά γρήγορα ή επιβλητικά μεγάλο; Oι καλύτερες δημιουργίες της παγκόσμιας ναυπηγικής βιομηχανίας στον τομέα του πολυτελούς yachting θα παρουσιαστούν στην Exclusive Yachting, το μοναδικό πλωτό σαλόνι πολυτελών σκαφών αναψυχής στην Eλλάδα…

Μοντέρνα σχεδίαση ή κλασσική γραμμή, ξύλινες ή πολυεστερικές επιφάνειες, εντυπωσιακά γρήγορα ή επιβλητικά μεγάλο; Oι καλύτερες δημιουργίες της παγκόσμιας ναυπηγικής βιομηχανίας στον τομέα του πολυτελούς yachting θα παρουσιαστούν<...>στην Exclusive Yachting, το μοναδικό πλωτό σαλόνι πολυτελών σκαφών αναψυχής στην Eλλάδα που πραγματοποιείται από 20 έως 24 Σεπτεμβρίου 2007 στην Μαρίνα Αγίου Κοσμά.

Στο 6ο έτος διοργάνωσης, η Exclusive Yachting έχει εξελιχθεί σε ένα πολυαναμενόμενο γεγονός με μοναδική λάμψη και κύρος που μην έχοντας τίποτα να ζηλέψει από διάσημα ναυτικά σαλόνια του εξωτερικού όπως των Kαννών, του Mαϊάμι και του Mονακό, έχει αποκτήσει το δικό της πιστό κοινό, φίλους της πλωτής πολυτέλειας, της ποιότητας και του υψηλού design.

Ξεπερνώντας κάθε προηγούμενη διοργάνωση, η φετινή Exclusive Yachting θα φιλοξενήσει πάνω από 250 μοναδικά σκάφη αναψυχής προερχόμενα από 90 και πλέον διάσημους διεθνείς οίκους, τα οποία θα παρουσιαστούν από τους έλληνες αντιπροσώπους τους. Tο παρών θα δώσουν, όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι έλληνες κατασκευαστές με σκάφη εφάμιλλης ποιότητας και σχεδίασης. Eτσι για 5 ημέρες, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μερικά από τα συγκλονιστικότερα μηχανοκίνητα και ιστιοπλοϊκά του κόσμου σε ένα σύγχρονο περιβάλλον ολυμπιακών προδιαγραφών.

Παράλληλα, η πλωτή παρουσίαση των εντυπωσιακών σκαφών αναψυχής θα συμπληρωθεί από μια χερσαία παρουσίαση πολυτελών προϊόντων και υπηρεσιών yachting και lifestyle, καθώς και πλήθος happenings και παράλληλων εκδηλώσεων που θα ικανοποιήσουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις για ποικιλία, πρωτοτυπία και ποιότητα.

Επιπλέον στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί για 2η συνεχή χρονιά το Sailing Club, ένα ειδικό αφιέρωμα στην ιστιοπλοϊα δίνοντας στους φίλους της ιστιοπλοΐας την δυνατότητα να ενημερωθούν για το αγαπημένο τους άθλημα, να αντλήσουν σημαντικές πληροφορίες από ειδικούς, να κάνουν βόλτα με ιστιοπλοϊκό σκάφος αλλά και να παρακολουθήσουν το 2ο Exclusive Cup στο οποίο θα συμμετάσχουν ενεργά και καταξιωμένα πληρώματα των Ολυμπιακών κατηγοριών.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024