Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΔ. Γεωργακόπουλος: Ξεκινάμε διάλογο με τους επιχειρηματίες του τουρισμού

Δ. Γεωργακόπουλος: Ξεκινάμε διάλογο με τους επιχειρηματίες του τουρισμού

Κύκλο επαφών με επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα, θα πραγματοποιήσει ο Υφυπουργός Ανάπτυξης για θέματα τουρισμού Δ. Γεωργακόπουλος, προκειμένου να υπάρξει μια ανταλλαγή απόψεων με τους ίδιους τους επενδυτές…

Κύκλο επαφών με επιχειρηματίες του τουριστικού τομέα, θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Ανάπτυξης<…> για θέματα τουρισμού Δ. Γεωργακόπουλος, προκειμένου να υπάρξει μια ανταλλαγή απόψεων με τους ίδιους τους επενδυτές για την υλοποίηση επενδυτικών πρωτοβουλιών, στο πλαίσιο της προσπάθειας προσέλκυσης μεγάλων επενδύσεων στον τουρισμό, που αποτελεί προτεραιότητα της κυβερνητικής πολιτικής.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών, είναι να δοθεί η δυνατότητα πλήρους ενημέρωσης ώστε το υπουργείο Ανάπτυξης με την παρέμβασή του να συμβάλλει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επενδυτές σε όλη την πορεία της επένδυσης ( Σχεδιασμός, υλοποίηση, λειτουργία).

Παράλληλα στόχος είναι να εξετασθούν θέματα που αφορούν στη χρονική διάρκεια λειτουργίας των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο των ενεργειών για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/10/2023
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023