Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΔυναμικό `παρών` της Νομαρχίας Πειραιά στην έκθεση ΒΜΤ της Νάπολη

Δυναμικό `παρών` της Νομαρχίας Πειραιά στην έκθεση ΒΜΤ της Νάπολη

Μια εξαιρετική ευκαιρία για την τουριστική προβολή του Πειραιά, των νησιών του Αργοσαρωνικού, τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα στην Ιταλία, αποτέλεσε η συμμετοχή της Νομαρχίας Πειραιά στη διεθνή τουριστική έκθεση […]

Μια εξαιρετική ευκαιρία για την τουριστική προβολή του Πειραιά, των νησιών του Αργοσαρωνικού, τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα στην Ιταλία, αποτέλεσε η συμμετοχή της Νομαρχίας Πειραιά στη διεθνή τουριστική έκθεση «Borsa Mediterranea Del Tourismo»<...>της Νάπολη, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως τις 6 Απριλίου.

Το περίπτερο της Νομαρχίας Πειραιάς στην ΒΜΤ προσέλκυσε έναν σημαντικό αριθμό επισκεπτών, κυρίως επαγγελματιών του χώρου και δημοσιογράφων, οι οποίοι τόσο μέσα από το πλήρως ανανεωμένο και μεταφρασμένο και στα ιταλικά διαφημιστικό υλικό, όσο και μέσα από τις επαφές τους με την αντιπροσωπεία της Νομαρχίας, ενημερώθηκαν για την ανανεωμένη εικόνα του Πειραιά και των νησιών, με τις νέες σύγχρονες υποδομές και το ποιοτικά αναβαθμισμένο τουριστικό προϊόν.

Την ημέρα των εγκαινίων, το περίπτερο της Νομαρχίας επισκέφθηκαν ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Νάπολη, κ. Θάνος Ιωάννου και ο Διευθυντής του γραφείου ΕΟΤ στην Ρώμη κ. Μάριος Λέανδρος Σκληβανιώτης, οι οποίοι τόνισαν το ενδιαφέρον των Ιταλών για την χώρα μας και ειδικότερα για τους τόπους της Νομαρχίας Πειραιά.

Η αντιπροσωπεία της Νομαρχίας με τον επαγγελματισμό και την θέρμη της, δημιούργησε άριστη εντύπωση, ενώ ουσιαστική ήταν και η παρουσία του εκπρόσωπου του Νομάρχη Πειραιά, αντινομάρχη κ. Λεωνίδα Αθανασιάδη στη συνέντευξη τύπου που παρέθεσε ο Ε.Ο.Τ. στον ιταλικό Τύπο και σε παράγοντες του τουρισμού. Ο κ. Αθανασιάδης, παρουσίασε το τουριστικό προφίλ του Πειραιά και των νησιών, καθώς και τις δράσεις της Νομαρχίας Πειραιά για τον εκσυγχρονισμό του τουριστικού μας προϊόντος, στην αναβάθμιση και βελτίωση των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Επόμενος στόχος-σταθμός της Νομαρχίας Πειραιά, είναι η SITC της Βαρκελώνης, από 17 έως 20 Απριλίου, για την κατάκτηση της ισπανικής αγοράς, μιας αγοράς ιδιαίτερα δυναμικής στον τουρισμό της χώρας μας. Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά, κ. Γιάννης Μίχας τόνισε «Με την επαγγελματική συμμετοχή μας σε μεγάλες διεθνείς τουριστικές εκθέσεις, αξιώνουμε μια δυναμική παρουσία στις αγορές της τουριστικής βιομηχανίας. Τα μηνύματα που εισπράττουμε είναι πολύ θετικά. Υπάρχει κινητικότητα και ενδιαφέρον. Και αυτός είναι ο στόχος. Να ανοίξουμε πλατύτερα τις πόρτες μας στον κόσμο, για να γνωρίσει τη νέα, σύγχρονη τουριστική εικόνα της περιοχής μας. Μιας περιοχής που έχει πλέον όλα τα προσόντα ενός προορισμού ποιότητας και κύρους».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024