Τελευταία νέα

Νέα πτήση της Hellenic Star

ΛΕΡΟΣ. Επεκτείνεται το δίκτυο της αεροπορικής εταιρίας Hellenic Star, που άρχισε δρομολόγια τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η νέα πτήση είναι για την Λέρο, όπου μέχρι πριν μια εβδομάδα πετούσε μόνο η […]

ΛΕΡΟΣ. Επεκτείνεται το δίκτυο της αεροπορικής εταιρίας Hellenic Star<.>, που άρχισε δρομολόγια<...> τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η νέα πτήση είναι για την Λέρο<.>, όπου μέχρι πριν μια εβδομάδα πετούσε μόνο η Ολυμπιακή Αεροπορία με αεροπλάνα των 18 θέσεων. Η ζήτηση όμως για το νησί της Λέρου είναι πολύ μεγαλύτερη και έτσι η Hellenic Star κάνει μια προσπάθεια να την καλύψει με αεροπλάνα τύπου Dash-7 των 48 θέσεων.
Τα ταξίδι με αυτού του τύπου τα τετρακινητήρια είναι πολύ άνετο και γρήγορο, αφού η πτήση κρατάει μόνο 45΄. Τα δρομολόγια αυτή την στιγμή είναι για Τρίτη, Πέμπτη, και Σάββατο, αλλά από την 1η Ιουλίου προοδευτικά θα γίνουν πέντε την εβδομάδα. Τα δρομολόγια θα συνεχίσουν και κατά την περίοδο του χειμώνα.
Αυτή την στιγμή τα δρομολόγια γίνονται με το αεροσκάφος 'Syros', όμως γρήγορα αναμένεται το δεύτερο αεροσκάφος της εταιρίας και δίδυμο του πρώτου, το οποίο θα ονομαστεί 'Leros'.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024