Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ. Κεφαλογιάννη: Αοριστίες του πρωθυπουργού για τον τουρισμό
Η εμμονή στη μη επανασύσταση αυτόνομου Υπουργείου Τουρισμού χαρακτηριστικό παράδειγμα αδιαφορίας

Ο. Κεφαλογιάννη: Αοριστίες του πρωθυπουργού για τον τουρισμό

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Η […]

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τις πρόσφατες<...> δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η εμφάνιση του Πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο την πλήρη αδιαφορία της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ για τον ελληνικό τουρισμό.

Σε μια ομιλία σχεδόν επτά χιλιάδων λέξεων, δεν είπε τίποτα συγκεκριμένο, τίποτα χειροπιαστό, τίποτα που να μπορεί να μας κάνει έστω και λίγο αισιόδοξους. Δεν ανέφερε τίποτα, που να υπονοεί, ότι κάποιοι στην Κυβέρνηση έχουν συνειδητοποιήσει τα λάθη ενός χρόνου και έχουν τη διάθεση να τα διορθώσουν.

Η εμμονή στη μη επανασύσταση αυτόνομου Υπουργείου Τουρισμού αποτελεί το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτής της αδιαφορίας. Στην πολυπληθέστερη Κυβέρνηση των τελευταίων ετών, δεν βρέθηκε περισσότερος χώρος για τον Τουρισμό. Μετά από ένα χρόνο προβλημάτων και απωλειών για τον τουριστικό τομέα, το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, συνεχίζουν να επιδεικνύουν προκλητική απάθεια.

Φαίνεται, δυστυχώς, ότι η περίφημη “επανάσταση του αυτονόητου”, που για μια ακόμα φορά επικαλέστηκε ο κ. Παπανδρέου, τελειώνει εκεί που αρχίζει η καταγεγραμμένη πλέον πτώση του ελληνικού τουρισμού.

Το μόνο αυτονόητο είναι, ότι έγιναν τεράστια λάθη, που δεν διορθώνονται. Οι ευθύνες που τους βαρύνουν είναι τεράστιες”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024