Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ. Κεφαλογιάννη: Μια ακόμα πράξη στο δράμα του πολιορκημένου Πειραιά
Δήλωση της υπεύθυνης τομέα ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της ΝΔ

Ο. Κεφαλογιάννη: Μια ακόμα πράξη στο δράμα του πολιορκημένου Πειραιά

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τα προχθεσινά επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Για […]

Η υπεύθυνη του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Τουριστικής Ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ρεθύμνου, κα Όλγα Κεφαλογιάννη, με αφορμή τα<...> προχθεσινά επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Για ακόμα μια φορά ο Ελληνικός Τουρισμός έπεσε θύμα των συνδικαλιστικών μειοψηφιών και της αδυναμίας του κράτους να επιτηρήσει την τάξη, εφαρμόζοντας ειλημμένες δικαστικές αποφάσεις.

Χθες (σ.σ. προχθές), παίχτηκε μια ακόμα πράξη στο δράμα του πολιορκημένου Πειραιά. Τα 70 από τα 80 προγραμματισμένα δρομολόγια για τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη, τα Δωδεκάνησα και τον Αργοσαρωνικό, ακυρώθηκαν. Τουρίστες καθηλώθηκαν στο λιμάνι. Εικόνες ντροπής έκαναν, και πάλι, το γύρο του κόσμου.

Η Κυβέρνηση έλαμψε, και πάλι ,δια της απουσίας της. Το ερώτημα είναι: Ως πότε θα συνεχίσει να αρκείται σε γραφικές δηλώσεις, χωρίς περιεχόμενο; Ως πότε θα συνεχίσει να παρακολουθεί αμέτοχη τον ελληνικό τουρισμό και τη χώρα συνολικά, να διασύρονται παγκοσμίως με αυτό τον πρωτοφανή τρόπο;”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024