Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠΟΕΤ – Δεν αμαυρώνεται η εικόνα της Ελλάδας από τις εκρήξεις

ΠΟΕΤ – Δεν αμαυρώνεται η εικόνα της Ελλάδας από τις εκρήξεις

Με αφορμή τις εκρήξεις των βομβών στην Καλλιθέα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού καταδικάζει τις απαράδεκτες ενέργειες απ΄ όπου και αν προέρχονται και εκφράζει την εμπιστοσύνη της προς τις Ελληνικές Αστυνομικές Αρχές…

Με αφορμή τις εκρήξεις των βομβών στην Καλλιθέα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού καταδικάζει τις απαράδεκτες<...> ενέργειες απ΄ όπου και αν προέρχονται και εκφράζει την εμπιστοσύνη της προς τις Ελληνικές Αστυνομικές Αρχές για την ασφάλεια της χώρας και ιδιαίτερα των Ολυμπιακών Αγώνων.

“Περαιτέρω εκτιμούμε ότι παρόμοιες πράξεις, που είναι μεμονωμένες, δεν μπορούν να αμαυρώσουν την εικόνα της Ελλάδος, που είναι από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο. Αντλώντας παραδείγματα από το διεθνές περιβάλλον, θεωρούμε πολύ θετικό και προς την σωστή κατεύθυνση για την κυβέρνηση και ιδιαίτερα του Υπουργείου Τουρισμού, να αναπτύξει μεθόδους οι οποίες θα βοηθήσουν επικοινωνιακά στην αντιμετώπιση παρόμοιων γεγονότων, έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι επιπτώσεις για τον τουρισμό και την χώρα μας”, καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΕΤ.

Εξάλλου ο υπουργός Τουρισμού Δημ. Αβραμόπουλος τόνισε σχετικά με τις εκρήξεις στην Καλλιθέα και το διεθνή αντίκτυπο τους ότι Η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής προορισμός. Ο θόρυβος που προκλήθηκε διεθνώς είναι σίγουρα πολύ πιο ισχυρός από το θόρυβο των κροτίδων ή των γκαζακιών”.

Συνεχίζοντας ανέφερε ότι “η ελληνική κυβέρνηση διασφαλίζει τη γαλήνη και τη σταθερότητα της χώρας. Η Ελλάδα είναι ένας ασφαλής προορισμός.”

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024