Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρόγραμμα Στοχευμένης Προβολής City Break Προορισμών

Πρόγραμμα Στοχευμένης Προβολής City Break Προορισμών

Μια σημαντική προσπάθεια προβολής και καθιέρωσης της Αττικής ως City-Break προορισμού στις κυριότερες Ευρωπαϊκές αγορέςξεκινάει σύντομα η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού – […]

Μια σημαντική προσπάθεια προβολής και καθιέρωσης της Αττικής ως City-Break προορισμού στις κυριότερες Ευρωπαϊκές αγορές<...>ξεκινάει σύντομα η Ένωση Ξενοδόχων Αττικής – ΕΞΑ, σε συνεργασία με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού – Ε.Ο.Τ..

Το πρόγραμμα θα αναλάβει να υλοποιήσει η εταιρία Advocate / Burson Marsteller σε συνεργασία με την εταιρία Burson Marsteller Europe. Αρχικά το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί στην Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Βρυξέλλες. Η ΕΞΑ θα συμμετάσχει ως εταίρος στην υλοποίησή του, συμμετέχοντας στις διαδικασίες και εξασφαλίζοντας το κομμάτι της φιλοξενίας των διαφόρων προσκεκλημένων δημοσιογράφων, `tour operator` και γενικά `opinion makers`. Το πρόγραμμα θα υποστηρίζεται από δημοσιεύματα, εκδηλώσεις, `road shows` κ.λ.π. στον τόπο παραγωγής τους. Κρίσιμο σημείο για την επιτυχία του πρωτοποριακού αυτού προγράμματος θα είναι η δυνατότητα της ΕΞΑ και η προθυμία των ξενοδόχων – μελών της, να συνεισφέρουν με υπηρεσίες και πληροφόρηση στην υλοποίηση των στόχων του.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024