Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣειρά επαφών Σπηλιωτόπουλου στην Arabian Travel Market
Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης

Σειρά επαφών Σπηλιωτόπουλου στην Arabian Travel Market

Στο Ντουμπάι, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου του ΕΟΤ στην έκθεση Arabian Travel Market, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη τουριστική έκθεση των χωρών του αραβικού κόσμου, μετέβη χτες ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος

Στο Ντουμπάι, προκειμένου να πραγματοποιήσει τα εγκαίνια του ελληνικού περιπτέρου του ΕΟΤ στην έκθεση Arabian Travel Market, τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη τουριστική έκθεση των χωρών του αραβικού κόσμου, μετέβη<...>χτες ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Στο πλαίσιο των επαφών του με πολιτικούς και επιχειρηματικούς παράγοντες της χώρας και με στόχο την οικοδόμηση μιας νέας σχέσης της Ελλάδας με τον αραβικό κόσμο στο πεδίο της οικονομίας και του τουρισμού, ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης θα συναντηθεί με τον Υπουργό Οικονομικών του Ντουμπάι, κ. Sultan Saeed Al Mansouri.

Παράλληλα, στην κατεύθυνση της ανάπτυξης των επενδύσεων στην Ελλάδα με στόχο την αμοιβαίως επωφελή σχέση Ελλάδας- Ντουμπάι, έχει προγραμματιστεί σειρά επαφών του κ. Σπηλιωτόπουλου με στελέχη αραβικών εταιριών, μεταξύ των οποίων και η από κοινού επίσκεψή του με εκπροσώπους της κρατικής εταιρίας «Dubai Ports» σε μεγάλες τουριστικές επενδύσεις, όπως μαρίνες και γήπεδα γκολφ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024