Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΣημαντικές επαφές για τον HAPCO και τα μέλη του στην έκθεση IMEX
Συμμετοχή εκπροσώπων του HAPCO στην IMEX Association Day

Σημαντικές επαφές για τον HAPCO και τα μέλη του στην έκθεση IMEX

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων του στην IMEX Association Day, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2009 στο Sheraton Hotel and Towers Conference Centre της Φρανκφούρτης, εγκαινίασε την παρουσία του στην […]

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων του στην IMEX Association Day, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2009<...> στο Sheraton Hotel and Towers Conference Centre της Φρανκφούρτης, εγκαινίασε την παρουσία του στην έκθεση IMEX 2009 (26-28 Μαΐου, Messe Frankfurt) ο HAPCO (Hellenic Association of Professional Congress Organizers). Στην IMEX Association Day, το πρόγραμμα της οποίας περιελάμβανε διαλέξεις εξεχουσών προσωπικοτήτων της παγκόσμιας συνεδριακής αγοράς, έδωσαν το παρόν 290 εκπρόσωποι φορέων από 33 χώρες, σημειώνοντας αριθμό-ρεκόρ στην επτάχρονη ιστορία της εκδήλωσης.

Με έμφαση στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη του networking, άνοιξαν το πρωί της Τρίτης και οι πύλες του Messe Frankfurt για την έκθεση IMEX 2009. Περισσότεροι από 3.700 hosted buyers και περισσότεροι από 5.100 μοναδικοί επισκέπτες, είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, όχι μόνο να πραγματοποιήσουν σημαντικές επαφές με επαγγελματίες της αγοράς από 157 χώρες, αλλά και να ενημερωθούν για όλες τις τάσεις της παγκόσμιας συνεδριακής βιομηχανίας, παρακολουθώντας το πρόγραμμα σεμιναρίων της έκθεσης.

Η παρουσία της Ελλάδας, με καλαίσθητο κεντρικό περίπτερο στον εκθεσιακό χώρο, αλλά και με “έξυπνη” διαφήμιση στην καφετέρια της αίθουσας αποκόμισε θετικά σχόλια. Καθημερινά, στο περίπτερο της Ελλάδας, επισκέπτες και hosted buyers της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις συνεδριακές δυνατότητες της χώρας, μέσω παρουσίασης που πραγματοποιούσαν στελέχη του ΕΟΤ, αλλά και να δοκιμάσουν εκλεκτά ελληνικά κρασιά, στα πλαίσια παράλληλης εκδήλωσης οινογευσίας με τη συνδρομή τριών βραβευμένων Ευρωπαίων Sommeliers.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, τα μέλη – συνεκθέτες του HAPCO στο περίπτερο του ΕΟΤ, Afea S.A. Travel & Congress Services, FREI S.A. Travel – Congress, La Greca D.M.C., Marine Tours S.A., Vista Events, AKS Hotels Conference Centre, Hellenic Sun Editions, πραγματοποίησαν πλήθος επαγγελματικών συναντήσεων, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως ο συνεδριακός τουρισμός της Ελλάδας αντέχει στην κρίση, δεδομένου ότι η ζήτηση ήταν μεγάλη και τα “requests” αξιόλογα.

Ο HAPCO εκπροσωπήθηκε στην έκθεση IMEX από τη γενική διευθύντρια του, κα Λύντια Μαστρονικολή και την υπεύθυνη Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, κα Δώρα Σγάρτσου, ενώ μεταξύ των μελών-συνεκθετών του ήταν και η ειδική γραμματέας του Δ.Σ. του HAPCO, κα Σίσσυ Λυγνού (διευθύντρια Συνεδρίων & Εκδηλώσεων της AFEA S.A. Travel & Congress Services), όπως επίσης και το νέο μέλος του Δ.Σ. HAPCO, ο κ. Χρήστος Παναγιωτόπουλος (Destination Manager της La Greca D.M.C.).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024