Τελευταία νέα
ΑρχικήΕπαγγελματικά ΤαξίδιαΕκδηλώσειςΣτην Ελλάδα η 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού `International Tourism Salon`

Στην Ελλάδα η 1η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού `International Tourism Salon`

Γεγονός αποτελεί πλέον για την Ελλάδα η πρώτη Διεθνής Έκθεση Τουρισμού `International Tourism Salon`, καθώς όπως ανακοίνωσεη διοργανώτρια εταιρία `MACT S.A.` η έκθεση θα λάβει χώρα στην Αθήνα το τελευταίο […]

Γεγονός αποτελεί πλέον για την Ελλάδα η πρώτη Διεθνής Έκθεση Τουρισμού `International Tourism Salon`, καθώς όπως ανακοίνωσε<...>η διοργανώτρια εταιρία `MACT S.A.` η έκθεση θα λάβει χώρα στην Αθήνα το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου του 2006.

Η `ITS Athens 2006` θα φιλοξενήσει όλους τους κορυφαίους παράγοντες του Ελληνικού και Διεθνούς Τουρισμού, με στόχο την μέγιστη προβολή του Ελληνικού και Κυπριακού Προϊόντος, την ανάπτυξη του Εισαγόμενου Τουρισμού, καθώς και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των Ελληνικών και Διεθνών Τουριστικών Παραγόντων.

Μάλιστα, αξίζει να τονιστεί ότι η `ITS Athens 2006` θα είναι η πρώτη έκθεση στην Ελλάδα που, εκτός των άλλων, θα είναι αφιερωμένη στον Χειμερινό Τουρισμό, στις Εναλλακτικές Μορφές Τουρισμού, καθώς και στον Αγροτουρισμό.

“Οι συνθήκες διοργάνωσης της και η μεγάλη συμμετοχή των σημαντικότερων Διεθνών Τουριστικών Παραγόντων αποτελούν εγγύηση για την εξασφαλισμένη επιτυχία της `ITS Athens 2006`, που θα εξελιχθεί σε έναν κορυφαίο ετήσιο τουριστικό θεσμό” όπως αναφέρουν οι εμπνευστές της.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024