Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςTα δυνατά «χαρτιά» της International Tourism Salon Athens 2007
International Tourism Salon Athens 2007

Tα δυνατά «χαρτιά» της International Tourism Salon Athens 2007

H παρουσία ξένων χωρών και αντιπροσωπειών, ένας χώρος δράσης και ένα σύνολο από παράλληλες εκδηλώσεις και συζητήσεις είναι μερικά από τα δυνατά «χαρτιά» της International Tourism Salon Athens 2007 που […]

H παρουσία ξένων χωρών και αντιπροσωπειών, ένας χώρος δράσης και ένα σύνολο από παράλληλες εκδηλώσεις και συζητήσεις είναι μερικά από τα δυνατά «χαρτιά» της International Tourism Salon Athens 2007 που θα υποδεχθεί εμπορικούς επισκέπτες<...>και κοινό από 22 έως 25 Νοεμβρίου στο σύγχρονο και αναβαθμισμένο MEC Παιανίας. Η έκθεση με τις πρωτότυπες θεματικές ενότητες, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και του ΕΟΤ και με την υποστήριξη των φορέων του τουρισμού της Ελλάδας και της Κύπρου, στοχεύει να δώσει δυναμικά το «παρόν» στην ελληνική εκθεσιακή αγορά με την εξασφάλιση κορυφαίων tour operators από το εξωτερικό.

Εναλλακτικός τουρισμός
Για πρώτη φορά σε ελληνική έκθεση τουρισμού ο μαγευτικός κόσμος της περιπέτειας και του τουρισμού δράσης γίνεται πραγματικότητα στην ενότητα που είναι αφιερωμένη στον εναλλακτικό τουρισμό. Η ITS Athens 2007 παρουσιάζει έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο 3000 τ.μ. στον εκθεσιακό χώρο του MEC όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν μέρος σε εναλλακτικές δραστηριότητες και ο οποίος περιλαμβάνει: πίστα για σκι, ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια για περπάτημα και ποδήλατο, χώρο για αναρρίχηση και καταρρίχηση αλλά και χώρο τοξοβολίας, μια πραγματική κατασκήνωση, τεχνητό καταρράκτη και ποτάμι για rafting, canoe, kayak καθώς και ένα μικρό φαράγγι όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να το διασχίσουν.

Διεθνείς συμμετοχές
Οι διεθνείς συμμετοχές (ξένες χώρες – οργανισμοί) φτάνουν τις 40. Με την παρουσία των ξένων χωρών η ITS Athens 2007 θα λειτουργήσει ως κέντρο επικοινωνίας των ελληνικών και ξένων τουριστικών επιχειρήσεων, ως πεδίο γόνιμων συζητήσεων και επαφών αποτελώντας σημείο πληροφόρησης για τα τεκταινόμενα της ελληνικής και της διεθνούς τουριστικής αγοράς, ως χώρος που παραδοσιακές και αναδυόμενες αγορές θα προβληθούν αποτελεσματικά.

Κορυφαίοι buyers
Παράλληλα, η ITS Athens 2007 οργανώνει προκαθορισμένες συναντήσεις, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης μεταξύ των φιλοξενούμενων buyers, οι οποίοι μέχρι στιγμής φτάνουν τους 100, και των εκθετών προωθώντας την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ ελληνικών και διεθνών τουριστικών επιχειρηματιών με επαγγελματικές συναντήσεις κύρους.

Συνεργασία με τον HAPCO
Η ανάδειξη του συνεδριακού και επαγγελματικού τουρισμού ως έναν από τους σημαντικότερους κλάδους του ελληνικού, αλλά και παγκόσμιου τουρισμού για την οικονομική, επιχειρηματική και πολιτιστική ανάπτυξη κάθε προορισμού θα πραγματοποιηθεί μέσα από το Σαλόνι Επαγγελματικού Τουρισμού που αφορά συγκεκριμένα στο συνεδριακό τουρισμό, καθώς και στις μεγάλες ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που διαθέτουν συνεδριακές εγκαταστάσεις και spa. Στο πλαίσιο της παρουσίασης του συνεδριακού τουρισμού, η MACT SA και ο HAPCO διοργανώνουν ημερίδα με θέμα: «Κριτήρια επιλογής προορισμού και συνεδριακού χώρου για τη διοργάνωση συνεδρίων». Θα ακολουθήσει συζήτηση και παρουσίαση συνεδριακών κέντρων τα οποία θα είναι εκθέτες στην ITS – Athens 2007.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024