Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣτην Ελλάδα το πρώτο βραβείο δημοφιλέστερου ευρωπαϊκού προορισμού
Δήμος Σανγκάης

Στην Ελλάδα το πρώτο βραβείο δημοφιλέστερου ευρωπαϊκού προορισμού

Το πρώτο βραβείο δημοφιλέστερου ευρωπαϊκού προορισμού, που απονεμήθηκε στην Ελλάδα από το Δήμο της Σανγκάης, “μας δίνει αισιοδοξία, μας δίνει κουράγιο, μας γεμίζει με κέφι για να συνεχίσουμε αυτή την έντονη εξωστρέφεια που έχουμε ξεκινήσει για τον ελληνικό τουρισμό, προκειμένου η Ελλάδα να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο προσιτή…

Το πρώτο βραβείο δημοφιλέστερου ευρωπαϊκού προορισμού, που απονεμήθηκε στην Ελλάδα από το Δήμο της Σανγκάης, “μας δίνει αισιοδοξία, μας δίνει κουράγιο, μας γεμίζει με κέφι για να συνεχίσουμε αυτή την έντονη εξωστρέφεια που έχουμε ξεκινήσει<...>για τον ελληνικό τουρισμό, προκειμένου η Ελλάδα να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο προσιτή με τη νέα της εικόνα” όπως σχολίασε ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κ. `Αρης Σπηλιωτόπουλος.

Όπως μάλιστα επεσήμανε: “Το 2008, εκτός από πολιτιστική, είναι και τουριστική χρονιά. Η χώρα μας είναι τιμώμενη χώρα και σε τουριστικό επίπεδο στην Κίνα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2008 και πιστεύουμε ότι, μετά τους επιτυχημένους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, έχουμε δημιουργήσει στο Πεκίνο και την Κίνα μια γέφυρα μεταξύ των δύο χωρών που γέννησαν τους δύο πολιτισμούς, το δυτικό και τον ανατολικό. Μια γέφυρα, η οποία μπορεί να βοηθήσει και μαζί με την απευθείας πτήση που υπάρχει από το Πεκίνο προς την Αθήνα, έτσι ώστε να υπάρχουν πολύ και καινούριοι φίλοι που θα επισκεφτούν την Ελλάδα από το Πεκίνο και την Κίνα γενικότερα».

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024