Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΒελτίωση της Εθνικής Οδού Ρόδου-Φαληρακίου
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση κατοίκων, αλλά και τουριστών

Βελτίωση της Εθνικής Οδού Ρόδου-Φαληρακίου

Κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο για το έργο “Βελτίωση της Εθνικής Οδού Ρόδου-Φαληρακίου”, ο υπουργός Εσωτερικών, καθ. Προκόπης Παυλόπουλος, δήλωσε: “Με ικανοποίηση επισκεπτόμαστε σήμερα το έργο για τη λειτουργική […]

Κατά την επίσκεψή του στη Ρόδο για το έργο “Βελτίωση της Εθνικής Οδού Ρόδου-Φαληρακίου”, ο υπουργός Εσωτερικών,<...> καθ. Προκόπης Παυλόπουλος, δήλωσε: “Με ικανοποίηση επισκεπτόμαστε σήμερα το έργο για τη λειτουργική βελτίωση της Εθνικής Οδού Ρόδου – Φαληρακίου. Ένα έργο, το οποίο βρίσκεται σε φάση ολοκλήρωσης, συμβάλλοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, αλλά και των πολυάριθμων επισκεπτών του νησιού. Πρόκειται για ένα ακόμη αναπτυξιακό έργο για την Περιφέρεια, ύψους 3,5 εκατ. ευρώ περίπου, το οποίο εντάχθηκε τον Απρίλιο του 2004 και χρηματοδοτήθηκε από το Π.Ε.Π. Νοτίου Αιγαίου, προκειμένου να δώσει νέα δυναμική και προοπτική στον τομέα των χερσαίων μεταφορών, καθώς και της τουριστικής ανάπτυξης της Ρόδου.

Το έργο καλύπτει τα διοικητικά όρια του Δήμου Καλλιθέας (τμήμα από διασταύρωση προς Κοσκινού έως διασταύρωση προς Λαδικό) και περιλαμβάνει:
– Την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων και πεζοδρομίων, όπου δεν υπάρχουν, στην αστική περιοχή του Φαληρακίου.
– Τη διαμόρφωση και σηματοδότηση τριών κόμβων.
– Τη διαπλάτυνση του δρόμου από τον κόμβο στην περιοχή Πλάτανος έως τον κόμβο προς Λαδικό.
– Εργασίες ηλεκτροφωτισμού, καθώς και κατασκευή δύο υπέργειων διαβάσεων πεζών.

Και η λειτουργική βελτίωση της Εθνικής Οδού Ρόδου- Φαληρακίου καταδεικνύει ότι εργαστήκαμε ήδη από την προηγούμενη θητεία μας με στρατηγική και στόχο, έτσι ώστε, τόσο οι κοινοτικοί όσο και οι εθνικοί πόροι, να `πιάσουν τόπο` σε ό,τι αφορά τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και, ειδικότερα, την ενδυνάμωση του τουρισμού του νησιού. Γιατί δυναμικός τουρισμός, με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και αναβαθμισμένες υποδομές, σημαίνει ισχυρή οικονομία, και, άρα, σε μία χώρα με έντονα νησιωτικά χαρακτηριστικά, όπως η Χώρα μας σημαίνει ισχυρή Ελλάδα”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024