Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒραβεία τουριστικής επιχειρηματικότητας για τα ξενοδοχεία της βόρειας Ελλάδας
Ο τομέας της φιλοξενίας ταυτίζεται απόλυτα με την εικόνα της χώρας

Βραβεία τουριστικής επιχειρηματικότητας για τα ξενοδοχεία της βόρειας Ελλάδας

Ο Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης πραγματοποίησε την τελετή χορήγησης βραβείων Τουριστικής Επιχειρηματικότητας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση χορήγησης βραβείων Τουριστικής Επιχειρηματικότητας και η  17η συνεστίαση του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης για δεύτερη φορά εκτός Θεσσαλονίκης για να τιμήσει την Πιερία στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Hotel στη Παραλία Κατερίνης. Ήταν μια βραδιά αφιερωμένη στους ξενοδοχοεπιχειρηματίες, διευθυντές ξενοδοχείων και σε όλο τον ελληνικό κόσμο του τουρισμού, η οποία για μια ακόμα χρονιά στέφτηκε από επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  εκφωνήθηκαν χαιρετισμοί από τους κ.κ.:
1. Παναγιώτη Νικολαΐδη, πρόεδρο του Συλλόγου, ο οποίος ανέφερε ότι “ο τουρισμός και η ανάπτυξή του είναι υπόθεση κοινή για εμάς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ. Ο τομέας της φιλοξενίας ταυτίζεται απόλυτα με την εικόνα της χώρας μας, η οποία ταξιδεύει στο εξωτερικό μέσω  και της ξενοδοχειακής δραστηριότητας”. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης το Δ.Σ και τα μέλη του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης ανακήρυξαν τον κ. Νικολαΐδη Επίτιμο Πρόεδρο και τον τίμησαν για την ίδρυση, οργάνωση και λειτουργία του Συλλόγου από το 1996 έως σήμερα.

2. Δάφνη Τσιάμου, διευθύντρια ΕΟΤ Κεντρική Μακεδονίας, η οποία τόνισε ότι με τα νέα σχέδια και τις στρατηγικές του Υπουργείου Τουρισμού & Πολιτισμού, η πορεία του ελληνικού τουρισμού θα έχει αυξητικές τάσεις και με τα ανοίγματα σε νέες αγορές θα έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της συμμετοχής του τουρισμού στο ΑΕΠ της χώρας μας. Με την αυξητική ροή των τουριστικών αφίξεων θα δημιουργηθούν και νέες θέσεις εργασίας στον τουριστικό τομέα.

3. Γρηγόρη Τάσσιο, πρόεδρο Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, που είπε ότι οι διευθυντές των ξενοδοχείων είναι οι στυλοβάτες των επιχειρήσεων μας. “Ο τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες στη χώρα μας και ο Νομός Χαλκιδικής με την ίδρυση του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής & Marketing θα έχει καλύτερα αποτελέσματα για την νέα τουριστική περίοδο του 2012”.

4. Λάζαρο Κυζίρογλου, δήμαρχο Αμπελοκήπων & Μενεμένης, ο οποίος ανέφερε ότι το Υπουργείο Πολιτισμού & Τουρισμού, οι Δήμοι και η Περιφέρεια θα πρέπει να δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του τουριστικού τομέα, ο οποίος θα συνεισφέρει με την σωστή αξιοποίηση του τα μέγιστα στην Εθνική Οικονομία της Ελλάδος.
 
5. Γεώργιο Μπούρο, πρόεδρο Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας, ο οποίος δήλωσε ότι ο τουρισμός αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δραστηριότητες στην χώρα μας και ο Νομός Πιερίας θα προσπαθήσει να ανταπεξέλθει στην οικονομική κρίση με το καλύτερο δυνατό τρόπο με τις δράσεις που θα δρομολογηθούν για την νέα χρονιά με την συμπαράσταση των ξενοδοχείων.

6. Μπόρις Μουζενίδη, τουριστικό πράκτορα (Mouzenidis Travel), ο οποίος τιμήθηκε από το Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης με το βραβείο “Επιχειρηματικότητας Τουρισμού”, γιατί τα επιχειρηματικά του σχέδια και η επιτυχημένη του πορεία στον τουριστικό χώρο έχει ως αποτέλεσμα η εταιρεία του σήμερα να καταλαμβάνει ηγετική θέση στο εισερχόμενο τουρισμό από τις χώρες της Πρώην Σοβιετικής Ένωσης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους χιλιάδες επισκέπτες της χώρας μας. Ο τιμηθείς ανέφερε ότι ο τουρισμός αποτελεί μια από της σημαντικότερες δραστηριότητες στη χώρα μας και προσπαθεί να κάνει ότι μπορεί για αυτό.

7. Φώτιο Πούλο, διευθύνοντα σύμβουλο, Ακτή Παράδεισος ΑΤΕ, ο οποίος τιμήθηκε από τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Μακεδονίας-Θράκης με το βραβείο “Επιχειρηματικότητας Τουρισμού”, γιατί τα επιχειρηματικά του σχέδια στον Ξενοδοχειακό Τομέα και ειδικότερα στην κατασκευή και λειτουργία του 5* Ξενοδοχείου Royal Paradise Resort & Spa στον Ποτό Θάσου με υψηλές προδιαγραφές, το οποίο έχει αναβαθμίσει σημαντικά το Ξενοδοχειακό προϊόν στην περιοχή του. Ο τιμηθείς ανέφερε ότι η ποιότητα στον τουρισμό πρέπει να αποτελεί και αποτελεί την βασική του προτεραιότητα και ευχήθηκε όλοι να βοηθήσουν τον τουρισμό σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Στη φωτογραφία (από αριστερά), ο τιμηθείς κ. Μπόρις Μουζενίδης, Tour Operator Mouzenidis Travel, ο κ. Δημήτριος Τριγώνης, αντιπρόεδρος του Σ.Δ.Ξ.Μ.-Θ. και ο κ. Παναγιώτης Νικολαΐδης, πρόεδρος του Συλλόγου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024