Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΞεκίνησε η διανομή των δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού από τα ΚΕΠ

Ξεκίνησε η διανομή των δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού από τα ΚΕΠ

Από σήμερα άρχισαν να διανέμονται μέσω των ΚΕΠ τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού του ΕΟΤ. Τη σχετική δέσμευση είχαν αναλάβει ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Απόστολος Ανδρεουλάκος και ο […]

Από σήμερα άρχισαν να διανέμονται μέσω των ΚΕΠ τα δελτία Κοινωνικού Τουρισμού του<...> ΕΟΤ. Τη σχετική δέσμευση είχαν αναλάβει ο Υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Απόστολος Ανδρεουλάκος και ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Τα δελτία θα παραδίδονται επιτόπου στους δικαιούχους που πληρούν τις προϋποθέσεις, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α.: 1564.

Να σημειωθεί ότι οι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται σε όλα τα ΚΕΠ της χώρας πλην των 7 ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το πληροφοριακό σύστημα των ΚΕΠ του Δήμου της Αθήνας λειτουργεί ανεξάρτητα από την πλατφόρμα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Δ.Α. η οποία διασυνδέει τα ΚΕΠ όλης της χώρας και βοηθάει στο να διαχειρίζονται τα αιτήματα των πολιτών με ενιαίο τρόπο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024