Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕπιστροφή αεροσκάφους στο Heathrow για λόγους ασφαλείας

Επιστροφή αεροσκάφους στο Heathrow για λόγους ασφαλείας

Στο αεροδρόμιο του Heathrow επέστρεψε ένα αεροπλάνο της εταιρείας British Airways με 231 επιβαίνοντες όταν βρέθηκε ύποπτο κινητό τηλέφωνο το οποίο δεν ανήκε σε κάποιον από τους επιβάτες. «Η πτήση […]

Στο αεροδρόμιο του Heathrow επέστρεψε ένα αεροπλάνο της εταιρείας British Airways με 231 επιβαίνοντες όταν βρέθηκε ύποπτο κινητό τηλέφωνο το οποίο<...> δεν ανήκε σε κάποιον από τους επιβάτες. «Η πτήση ΒΑ179 επέστρεψε στο Heathrow για προληπτικούς λόγους.
Εντοπίσαμε στο αεροσκάφος ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο κατά τα φαινόμενα δεν ανήκε σε κανέναν από τους επιβάτες»
, τόνισε εκπρόσωπος της εταιρείας.

Αφού αξιολογήθηκε η κατάσταση από τον κυβερνήτη αλλά και από ειδική ομάδα ασφαλείας της εταιρείας κρίθηκε ότι η πτήση μπορεί να συνεχιστεί. Ωστόσο ο κυβερνήτης έκρινε ότι έπρεπε να επιστρέψει και έτσι γύρισε στο Heathrow για λεπτομερή έλεγχο. «Ο κυβερνήτης εξήγησε το σκεπτικό της απόφασής του στους 217 επιβάτες του αεροσκάφους».

Το αεροσκάφος θα εξετασθεί από τους ειδικούς ασφαλείας του Χίθροου προτού αναχωρήσει εκ νέου για τη Νέα Υόρκη απόψε, τόνισε ο ίδιος εκπρόσωπος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024