Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΓραφειοκρατικές ελλείψεις `φρενάρουν` και πάλι τα υδροπλάνα

Γραφειοκρατικές ελλείψεις `φρενάρουν` και πάλι τα υδροπλάνα

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τα εγκαίνια της πτήσης υδροπλάνων από την Πάτρα στην Κέρκυρα, παρουσία του ΥΕΝ, κανένα δρομολόγιο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη. Η εταιρία κάνει λόγο για γραφειοκρατία, ενώ η λιμενική αστυνομία, εντοπίζει…

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τα εγκαίνια της πτήσης υδροπλάνων<...>από την Πάτρα στην Κέρκυρα, παρουσία του ΥΕΝ, κανένα δρομολόγιο δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη. Η εταιρία κάνει λόγο για γραφειοκρατία, ενώ η λιμενική αστυνομία, εντοπίζει ελλείψεις και δεν επιτρέπει την έναρξη των πτήσεων. Ωστόσο σύμφωνα με έγγραφο που κοινοποιήθηκε στην εταιρία, όσο και στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών, έχουν εντοπιστεί δεκάδες παραλείψεις από τη Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας. Οι βασικότερες ελλείψεις έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της βάσης για την προσθαλάσσωση και την απογείωση των υδροπλάνων, καθώς επίσης και η ανάγκη λειτουργίας γραφείου απολεσθέντων!

Σύμφωνα πάντως με τον κ. Αρφαριώτη, στέλεχος της επιχείρησης, οι πτήσεις ενδεχομένως θα ξεκινήσουν από σήμερα, ενώ έως το καλοκαίρι θα είναι έτοιμες και οι εγκαταστάσεις στη Ζάκυνθο, στη Κεφαλονιά. Το επόμενο βήμα θα είναι η καθιέρωση τακτικών δρομολογίων από τη θαλάσσια περιοχή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) προς Ίο, Σύρο, Τήνο, Πάτμο και Κάλυμνο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024