Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΚέρδη αναμένει η Olympic Catering και διερευνά τη δυνατότητα εξαγωγών

Κέρδη αναμένει η Olympic Catering και διερευνά τη δυνατότητα εξαγωγών

Η εταιρία Olympic Catering AE, ανακοίνωσε ότι με βάση τα προσωρινά λογιστικά στοιχεία του 9μήνου 2003, τα κέρδη προ φόρων αναμένεται να ανέλθουν σε περίπου 2 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών […]

Η εταιρία Olympic Catering AE, ανακοίνωσε ότι με βάση τα προσωρινά λογιστικά στοιχεία του 9μήνου 2003, τα κέρδη<...> προ φόρων αναμένεται να ανέλθουν σε περίπου 2 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 4.859.594 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Αντίστοιχα, τα κέρδη προ αποσβέσεων και φόρων αναμένεται να ανέλθουν σε 4 εκατ. ευρώ περίπου κατά τη τρέχουσα περίοδο, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό, δεδομένου ότι η εταιρία επιβαρύνεται με υψηλές αποσβέσεις απόρροια του επενδυτικού προγράμματος μετεγκατάστασης στο νέο αεροδρόμιο, ενώ δεν απαιτούνται για τη λειτουργία και την ανάπτυξη της, σημαντικές νέες επενδύσεις.

Αναφορικά με το κύκλο εργασιών, αυτός κατά το πρώτο 9μηνο της τρέχουσας χρήσης, ανέρχεται σε 32,8 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 13,3 εκατ. ευρώ αφορούν σε εκμετάλλευση χώρων εστίασης κυρίως σε αεροδρόμια.

Η διοίκηση της εταιρίας εκτιμά ότι η Olympic Catering βρίσκεται πλέον σε σταθερά κερδοφόρο πορεία, στοιχείο το οποίο σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο, είχε τεθεί ως κύριος στόχος για τη χρήση του 2003. Επιπρόσθετα, έχει ήδη ολοκληρωθεί η πρώτη -και πλέον σημαντική- φάση της διαδικασίας αναδιάρθρωσης της εταιρίας, ενώ έχει ξεκινήσει η δραστηριοποίηση της στο χώρο του food service, μέσω κατεψυγμένων γευμάτων. Για το λόγο αυτό, η Olympic Catering για πρώτη φορά συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Anuga στη Κολωνία της Γερμανίας, με στόχο τη διερεύνηση των δυνατοτήτων πραγματοποίησης εξαγωγών, αλλά και την έρευνα αγοράς ως προς τις προμήθειες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024