Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυμφωνίες Ανοιχτών Ουρανών με χώρες της Σκανδιναβίας υπέγραψε η Σιγκαπούρη

Συμφωνίες Ανοιχτών Ουρανών με χώρες της Σκανδιναβίας υπέγραψε η Σιγκαπούρη

Διμερείς συμφωνίες “Ανοιχτών Ουρανών” με τη Δανία, την Νορβηγία, αλλά και την Ελβετία υπέγραψε πρόσφατα η Σιγκαπούρη, εισέρχοντας δυναμικά στην αγορά της Σκανδιναβίας. Με τις συγκεκριμένες συμφωνίες, οι συμβαλλόμενεςχώρες θα […]

Διμερείς συμφωνίες “Ανοιχτών Ουρανών” με τη Δανία, την Νορβηγία, αλλά και την Ελβετία υπέγραψε πρόσφατα η Σιγκαπούρη, εισέρχοντας δυναμικά στην αγορά της Σκανδιναβίας. Με τις συγκεκριμένες συμφωνίες, οι συμβαλλόμενες<...>χώρες θα μπορούν να εκτελούν πτήσεις μεταξύ της Σιγκαπούρης και οποιουδήποτε προορισμού της Σκανδιναβίας, χωρίς περιορισμούς στην πληρότητα, τη συχνότητα ή το τύπος του αεροσκάφους.

Όπως ανέφερε ο Γενικός Διευθυντής και CEO της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Σιγκαπούρης, κ. Lim Kim Choon, “Η επίτευξη των τριών αυτών συμφωνιών αποδεικνύει τη δέσμευση και των δύο μερών για απελευθέρωση των αεροπορικών υπηρεσιών. Οι συμφωνίες αυτές θα δημιουργήσουν οφέλη όχι μόνο στον αεροπορικό τομέα, αλλά και στην προώθηση των εμπορίου και των επενδύσεων μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Σκανδιναβίας”.

Με την ολοκλήρωση των συμφωνιών αυτών, η Σιγκαπούρη έχει πλέον συνάψει Συμφωνίες `Ανοιχτών Ουρανών” με περισσότερες από 20 χώρες, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και 13 ευρωπαϊκές.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/05/2024
14/05/2024
13/05/2024
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024