Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑυξάνονται οι πτήσεις για Βουκουρέστι

Αυξάνονται οι πτήσεις για Βουκουρέστι

Αύξηση των δρομολογίων της από Αθήνα για Βουκουρέστι, από εννέα σε δώδεκα, προγραμματίζει η αεροπορική εταιρία της Ρουμανίας TAROM ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαρτίου 2004. Επίσης, για την […]

Αύξηση των δρομολογίων της από Αθήνα για Βουκουρέστι, από εννέα σε<...> δώδεκα, προγραμματίζει η αεροπορική εταιρία της Ρουμανίας TAROM ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή 28 Μαρτίου 2004. Επίσης, για την περίοδο 6 Ιουνίου έως 23 Σεπτεμβρίου 2004 η TAROM θα έχει καθημερινή πτήση από τη Θεσσαλονίκη για το Βουκουρέστι.

Η κίνηση αυτή αποφασίστηκε από την εταιρία λόγω των αυξημένων αναγκών που αναμένονται την καλοκαιρινή περίοδο και ιδίως την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η TAROM έρχεται να προστεθεί στις εταιρίες που προσφέρουν τη δυνατότητα για αγορά εισιτηρίων online μέσω της ιστοσελίδας της στο Internet. Το σύστημα κρατήσεων της TAROM επιτρέπει την αναζήτηση και κράτηση του επιθυμητού δρομολογίου καθώς επίσης και την πληρωμή των εισιτηρίων μέσω πιστωτικής κάρτας. Η ασφάλεια των δεδομένων είναι εγγυημένη, όπως αναφέρει η εταιρία, με μία κρυπτογραφική σύνδεση μεταξύ του χρήστη και του συστήματος κρατήσεων. Οι επιβάτες θα μπορούν να παραλαμβάνουν τα εισιτήρια τους από το αεροδρόμιο ή μέσω ταχυδρομείου.

Επίσης, η TAROM που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον όμιλο Plotin εγκαινίασε τα καινούργια γραφεία στη Φιλελλήνων 14 στα οποία μεταφέρθηκε πρόσφατα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού και της συνεχόμενα αυξημένης κίνησης που παρουσιάζει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024