Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΓια αδιέξοδο της Κυβέρνησης στο θέμα της Ολυμπιακής έκανε λόγο ο Βενιζέλος

Για αδιέξοδο της Κυβέρνησης στο θέμα της Ολυμπιακής έκανε λόγο ο Βενιζέλος

Τρεις παράγοντες, που έχουν οδηγήσει την Κυβέρνηση σε αδιέξοδο όσον αφορά στο θέμα της Ολυμπιακής ανέφερε σε δηλώσεις τουτην περασμένη εβδομάδα ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας […]

Τρεις παράγοντες, που έχουν οδηγήσει την Κυβέρνηση σε αδιέξοδο όσον αφορά στο θέμα της Ολυμπιακής ανέφερε σε δηλώσεις του<...>την περασμένη εβδομάδα ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ειδικότερα, ο κ. Βενιζέλος ανέφερε ότι “η ύποπτη σιγή της κυβέρνησης στο θέμα της Ολυμπιακής, σε συνδυασμό αφενός μεν με τις υπερβολικά `άνετες` δηλώσεις του κ. Μεϊμαράκη, που εξήγγειλε το κλείσιμο της εταιρίας, αφετέρου δε με την εντεινόμενη κακοδιαχείριση που βαρύνει τη σημερινή διοίκηση της εταιρίας, είναι τρεις παράγοντες που περιγράφουν το αδιέξοδο στο οποίο έχουν οδηγηθεί οι χειρισμοί της κυβέρνησης”.

“Η κυβέρνηση οφείλει να αντιληφθεί ότι η αδιαφάνεια και η δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων δεν συνιστούν πολιτική και δεν της προσφέρουν άλλοθι” κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024