Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜεγάλος διαγωνισμός "Be Smart-Be winner" από τη Lufthansa και τη SWISS
Ο διαγωνισμός έχει αρχίσει και θα διαρκέσει έως 31/03/2012

Μεγάλος διαγωνισμός "Be Smart-Be winner" από τη Lufthansa και τη SWISS

Ο μεγάλος διαγωνισμός "Be Smart – Be winner" της Lufthansa και της SWISS θα αναπτυχθεί σε τρία στάδια, καθένα από τα οποία θα ολοκληρώνεται κληρώνοντας πλούσια δώρα, όπως GPS και Car audiο.

Πλούσια δώρα μέσα από ένα διαγωνισμό θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν οι ταξιδιωτικοί πράκτορες που συνεργάζονται με τις εταιρίες Lufthansa και SWISS και είναι μέλη του προγράμματος lufthansaexperts.com. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συγκεντρώσουν eXperts plus πόντους με κρατήσεις  στις εταιρείες αυτές.

Ο μεγάλος διαγωνισμός “Be Smart – Be winner” θα αναπτυχθεί σε τρία στάδια, καθένα από τα οποία θα ολοκληρώνεται κληρώνοντας πλούσια δώρα, όπως GPS και Car audiο, ενώ ένας μεγάλος τυχερός θα κερδίσει ένα Smart Fortwo Coupe. Η συμμετοχή κάθε ταξιδιωτικού πράκτορα πραγματοποιείται αυτόματα σε κάθε κλήρωση, εφόσον έχουν συγκεντρωθεί οι eXperts plus πόντοι του, που απαιτούνται.

Ο διαγωνισμός έχει αρχίσει και θα διαρκέσει έως 31/03/2012 και διενεργείται με την υποστήριξη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών. Ένα ειδικά σχεδιασμένο microsite το www.besmart-lh-lx.gr ενημερώνει τους συμμετέχοντες για τον διαγωνισμό.

Επιπλέον οι πόντοι του διαγωνισμού ισχύουν κανονικά και για την εξαργύρωση με δωροεπιταγές στο τρέχον πρόγραμμα eXperts plus και το όφελος είναι διπλό.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024
29/04/2024