Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜετ` εμποδίων η Κυριακάτικη πτήση της Aegean προς Μυτιλήνη

Μετ` εμποδίων η Κυριακάτικη πτήση της Aegean προς Μυτιλήνη

Με προβλήματα εξελίχτηκε η Κυριακάτικη πτήση 254 της Aegean Airlines από το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με κατεύθυνση την Μυτιλήνη, η οποία μη καιρού επιτρέποντος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα. Συγκεκριμένα, […]

Με προβλήματα εξελίχτηκε η Κυριακάτικη πτήση 254 της Aegean Airlines από το Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με κατεύθυνση<...> την Μυτιλήνη, η οποία μη καιρού επιτρέποντος αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος, που μετέφερε 54 επιβάτες, απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας στις 14:03 και περίπου 20 λεπτά πριν φτάσει στη Μυτιλήνη και ενώ βρισκόταν σε ύψος 19.000 ποδών, έπεσε σε μεγάλα κενά αέρος, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να τρανταχτεί και να τραυματιστούν ελαφρά οι δύο αεροσυνοδοί, που εκείνη τη στιγμή σερβίριζαν του επιβάτες, ενώ κανείς από τους επιβάτες δεν έπαθε το παραμικρό.

Λόγω χαμηλής νέφωσης, που επικρατούσε στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης, ο πιλότος του αεροσκάφους σε συνεννόηση με τον πύργο ελέγχου, αποφάσισε να επιστρέψει στο Διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας, όπου και προσγειώθηκε στις 15:15, ενώ οι επιβάτες της συγκεκριμένης πτήσης αναχώρησαν με την επόμενη πτήση της Aegean για Μυτιλήνη, γύρω στις έξι το απόγευμα. Μάλιστα για να εξυπηρετηθούν όλοι οι επιβάτες η εταιρία δρομολόγησε μεγαλύτερο αεροσκάφος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
10/05/2024
09/05/2024
08/05/2024
02/05/2024
01/05/2024
30/04/2024